07 / 05 / 2024

İst Marina Dap Yapı ödeme planı

İst Marina Dap Yapı ödeme planı

İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor.

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

Dap İzmir Bornova ödeme seçenekleri 2018!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir Evleri'nde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor..

Dap Adam Kule kampanya bilgileri!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Dap Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sinpaş Marina Ankara'da 25 bin TL peşinatla!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS’un yaptığı araştırmaya göre, 30 yaş üstü, 6 ay içinde konut almayı düşünen Ankaralıların ilk tercihi Sinpaş Marina Ankara oldu.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Ziya Yılmaz: Kentsel dönüşüm siyaset üstü bir mesele!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşümün siyaset üstü bir mesele olarak görülmesi gerektiğini beliretek, "'17 Ağustos 1999 depremi İstanbul için bir milattır diyoruz." dedi

İst Marina Mayıs kampanyası 2016!

İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor.

Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları!

Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları 323 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen Teras Kule projesinde stüdyolardan, 4+1 dairelere kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Muğla Güllük Marina Projesi için soru önergesi hazırlandı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Güllük Limanı ve Güllük Marina Projesi konusundaki belirsizlik hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule lansman fiyatları konutların cephe ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Dap Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Dap Adam Kule Evleri teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirtiliyor. Maltepe'de yükselen Dap Adam Kule Evleri projesinde stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor...

Dap Adam Kule teslim tarihi!

Dap Adam Kule teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirlendi. İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule örnek daire!

Adam Kule Residence İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. İşte Dap Yapı Adam Kule örnek daire görselleri...

İst Marina Dap Yapı ödeme planı Haberi

İst Marina Dap Yapı ödeme planı


Dap Yapı tarafından hayata geçirilen İst Marina projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahilinde inşa ediliyor. İst Marina projesi 64 bin 502 metrekare alanda yükseliyor.


İst Marina Kartal projesinde 1+0 dairelerden, 5+1 dairelere kadar daire seçenekleri sunuluyor. İst Marina projesi 32- 39 katlı beş blok halinde yükseliyor.


İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.


İst Marina Kartal ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İst Marina Kartal'da metrekare birim fiyatı 6 bin 500 TL'den başlıyor. İst Marina Kartal projesi Aralık 2017'de teslim edilecek.


İst Marina Kartal projesi 1.463 daire ve 258 dükkandan meydana geliyor. İst Marina projesinde marina, hızlı tren, okul, özel hastane...