05 / 05 / 2024

İst Marina ödemeleri

İst Marina ödemeleri

İkinci etabında yer alan dairelerin satışına başlanan İst Marina ödeme seçenekleri kapsamında banka krediis ile 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 900 TL'den başlıyor...

EPDK'dan son dakika açıklaması! Deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde olağanüstü hal kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki avans ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

18 yaş üstü için başvuru yapana PTT'den 1250 TL! Aile Destek Ödemeleri için başvuru yöntemi!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla veya e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen Aile Destek Ödemesi başvuruları, 850-1250 TL aralığında ödemeleri kapsamaktadır. Henüz başvuruda bulunmayan aileler, nasıl başvuru yapacakları konusunda bilgi aramaktadırlar. İşte, detaylar...

Promosyon ödemelerinde üst üste rekor kırılıyor! Çıta 28 bine ulaştı! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Promosyon ödemeleri hala gündemde yer alıyor. Emekli promosyonlarında üst üste rekor kırılıyor. İşte detaylar!

Yaşlı ve engelli maaşı ödemeleri için beklenen açıklama geldi! 65 yaş üstü ve engelli aylığı ne zaman yatacak?

Yaşlı ve engelli maaşı ödemelerinin tarihi açıklandı. Peki, yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? 65 yaş üstü ve engelli aylığı bayramdan önce yatacak mı? İşte ayrıntılar...

Apartman aidatlarında üst sınır ne? 

Ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getiren aidat ödemeleri ile ilgili çok sayıda soru bulunuyor. Zaman zaman kavgalara neden olan aidat ücretlerinde üst sınır ne? 

65 yaş üstü için emlak vergisi ödemeleri başladı!

65 yaş üstü sokağa çıkamayan vatandaşlar için beyanname verme süreleri uzatılmıştı. Tahakkuk edecek vergilerin son ödeme süreleri,  sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle  16 Haziran olarak açıklandı. 

Sinpaş Marina Ankara'da 25 bin TL peşinatla!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS’un yaptığı araştırmaya göre, 30 yaş üstü, 6 ay içinde konut almayı düşünen Ankaralıların ilk tercihi Sinpaş Marina Ankara oldu.

İst Marina Mayıs kampanyası 2016!

İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor.

Muğla Güllük Marina Projesi için soru önergesi hazırlandı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Güllük Limanı ve Güllük Marina Projesi konusundaki belirsizlik hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

Marina Ankara Sinpaş ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 7,5+1 'e kadar değiştiği proje Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor. Marina Ankara Sinpaş ödemeleri kapsamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor.

Marina Ankara Çankaya ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildiği projede 2 bin adet daire bulunuyor. Marina Ankara Çankaya ödemeleri kapsamında 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile yapılabiliyor. İzmir Bornova'da inşa edilen projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

İst Marina ödemeleri Haberi

İst Marina ödemeleri

DAP Yapı imzasıyla inşa edilen İst Marina ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, 1.463 adet daireden oluşuyor. 


DAP İst Marina'nın sosyal imkanları arasında; cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan DAP İstmarina'da katları 31 ila 38 arasında değişen İst Marina Evleri'nde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul yer alıyor. 


Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 900 TL'den başladığı İst Marina ödeme seçenekleri dahilinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


İçerisinde;  1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Kartal İstmarina'da yer alan daireler 36...