27 / 04 / 2024

istabbulda icradlık gayrimenkuller

istabbulda icradlık gayrimenkuller

İstanbul İli Kadıköy İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından yapılcak.

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Bergama'da 25 adet arsa ile arazi satılıyor! Metrekaresi 60 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan toplam 25 adet arsa ve araziyi 134 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Erzurum'da 34.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Erzurum 4. İcra Dairesi Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulleri 34 milyon 256 bin 2 lira bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'un göbeğinde 'icra' fırsatı!

İcralık gayrimenkuller piyasasının çok altındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Sizde İstanbul'un göbeğinde uygun fiyata iş yeri sahibi olabilirsiniz...

Milli Emlak'tan Gemlik'te satılık ve kiralık gayrimenkuller!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik'te yer alan bazı gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

GABORAS: İcralık gayrimenkuller serbest borsada işlem görmeli!

Gayrimenkul Borsası AŞ Üst Yöneticisi Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada, "İcralık gayrimenkuller mezatlarda değil serbest borsada, GABORAS'ta, işlem görmelidir. Bu vesileyle değerinde satılarak borçlunun yükü bir nebze hafifletilmelidir" dedi.

Kayseri'de 8.2 milyon TL'ye kiralık gayrimenkuller!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Hunat'ta yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 250 bin TL bedelle kiraya verecek.

Denizli'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Denizli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Kayaköy (bozburun) Mahallesi, 194 ada 29 parsel ve  Denizli İl, Pamukkale İlçe, Koyunaliler Mahallesi, 525 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 840 bin 57 TL'ye icradan satıyor...

istabbulda icradlık gayrimenkuller Haberi

istabbulda icradlık gayrimenkuller

İstanbul İli Kadıköy İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı  açık arttırma usulüyle İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 24 Haziran 2014 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.


İlanın detayı  için tıklayın

İlanın detayı  için