12 / 05 / 2024

istanbuıl kar çalışmaları

istanbuıl kar çalışmaları

AKOM’dan kar ve kışla mücadele çalışmalarını yöneten Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’un karla mücadeleye hazır olduğunu belirterek, “İstanbul’un kardan etkilenmemesi için ekiplerimiz şehir genelinde konuşlandı" dedi...

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını T10F'yi ocak ayında sergilediklerini kaydederek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Ahmet Aras: Kaçak yapılara karşı çalışmalarımız sürüyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte kaçak yapılara karşı net bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Şahinbey Mecidiye Han'daki restorasyon çalışmaları hızlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesi, Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını hızlandırdı.

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi bir aylık tatilden sonra çalışmalarına yeniden başladı.

Konak ve Karşıyaka tramvayında çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Konak ve Karşıyaka tramvay çalışmalarını hızlandırdı.

Karşıyaka ve Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015'te temelini attığı Karşıyaka ve Konak Tramvay Projeleri'nde ray döşeme çalışmaları bugün başlıyor.

Köysel Dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, köylerde sağlıksız ve kimliksiz yapıların ortadan kaldırılarak, yöresel mimarinin ön plana çıkarılacağı 'Kırsal (Köysel) Dönüşüm' çalışmaları başlatılacak.

istanbuıl kar çalışmaları Haberi

istanbuıl kar çalışmaları

AKOM’dan kar ve kışla mücadele çalışmalarını yöneten Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’un karla mücadeleye hazır olduğunu belirterek, “İstanbul’un kardan etkilenmemesi için ekiplerimiz şehir genelinde konuşlandı. İstanbullular geçmişte olduğu gibi bize destek verirse bir problem yaşamadan kar yağışını geride bırakabiliriz” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKOM’dan kar ve kışla mücadele çalışmalarını yönetti. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Kadir Topbaş, kış çalışmaları kapsamında 255 güzergâhta, 3 bin 500 kilometrelik yol ve meydanlarda olacaklarını söyledi. Toplam 933 araç ve iş makinesi, 3 bin 320 personel ile karla mücadeleye hazır olduğunu belirten Başkan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Akşam saatlerinden Perşembe öğle saatlerine kadar süren bir kar yağışından söz ediyoruz. İstanbul'da özellikle 2,5 günlük kar yağışının sorunsuz geçirilmesi için İstanbullulara geçmişte olduğu gibi bize destek...