30 / 04 / 2024

istanbul 1+1 apart daireler

istanbul 1+1 apart daireler

Metropollerde yaşayanların çoğunlukla tercih ettiği 1+1 konutlara ilgi her geçen yıl artıyor. İstanbul’daki 1+1 konutların fiyat ve ilan adedinde yaşanan değişimi gözler önüne seriyor.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değeri 4.7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değerini açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın son dakika değeri...

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

 Kanal İstanbul 1. Etap imar planı değişikliği plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası) Rezerv Yapı Alanı Kanal İstanbul Projesi 1. Etabına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 1 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin anlatılacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı, 01 – 04 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek.

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bastak Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bastak Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

3. İstanbul 1.etaptaki ticari ünitelerin yarısı satıldı!

Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesinin 1.etap ticari üniteleri ihale usulü ile satışa çıktı. Yoğun talep gören ihalede bağımsız bölümlerin yarısının satışı yapıldı. 

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Ödül İstanbul 1+1 fiyatları!

Esrenyurt'ta hayata geçirilen Ödül İstanbul projesinde 2 bin 683 adet konut ile 102 adet ticari ünite bulunuyor. Ödül İstanbul 1+1 fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. 

Marmaris Sayar Apart Otel icradan 6.1 milyon TL'ye satılıyor!

Marmaris 1. İcra Dairesi, Muğla Sayar Apart Otel'i satışa çıkarıyor. Otelin satış bedeli 6 milyon 194 bin TL olarak belirlendi.

istanbul 1+1 apart daireler Haberi

istanbul 1+1 apart daireler

Metropollerde yaşayanların çoğunlukla tercih ettiği 1+1 konutlara ilgi her geçen yıl artıyor. Özellikle yeni evlilerin, öğrencilerin ve tek başına yaşayanların tercihi olan bu küçük konutlar, hem ev masraflarını azaltması hem de yatırımcılara sağladığı avantajlar nedeniyle rağbet görüyor. 2014 ve 2015’in ilk dört ayında İstanbul’daki 1+1 konutların fiyat ve ilan adedinde yaşanan değişimi gözler önüne seriyor. 


2014 ve 2015 Ocak-Nisan dönem verilerine göre, geçtiğimiz yıla oranla bu sene İstanbul’daki satılık 1+1 konut fiyatlarında yüzde 24’lük artış görülüyor. Ortalama fiyat ise 168 bin TL olarak belirlendi. Kiralık konut fiyatları ise geçen yılın ilk dört aylık dönemine göre, yüzde 19 oranında artış ile ortalama 950 TL oldu. 


Plazaların merkezi Sarıyer ilk sırada


İstanbul’daki 1+1 satılık konutlarda en yüksek fiyat artışının olduğu ilçe ise plaza ve...