05 / 05 / 2024

 İstanbul 20 bin 906 konut satışı

 İstanbul 20 bin 906 konut satışı

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, konut satışlarını değerlendirdi. Barman, Bursa ve Yalova'nın değerinin daha da yükseleceğini söyledi. 

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

Kira fiyatları İstanbul'dan İstanbul'a göçü başlattı! Ocakta 2 bin TL olan kira şimdi 20 bin TL!

Kira fiyatları açısından Türkiye'nin en pahalı şehirlerinden biri olan İstanbul'da ilçeden ilçeye göç başladı. Ocak ayında 2 bin lira olan kira şimdi 20 bin liraya yükseldi.

İstanbul'da kiralar 20 bin lirayı geçti!

Fahiş kiralar vatandaşın belini büküyor. Ev sahiplerinin fahiş kira zammı enflasyonu derinleştiriyor. İstanbul’da ortalama 20 bin TL’den başlayan kiralar, bazı bölge ve dairelerde 200 bin TL’yi görüyor.

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul Tuzla projesinde son dakika! 20 bin 920 konut sahibini buldu!

İstanbul Tuzla'da ''ilk evim'' projesi kapsamında TOKİ'nin yaptığı kura sonuçları, 20 bin 920 konutun hak sahibini belli etti. Heyecanla bekleyen vatandaşlar Sonuçları e-Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere fırsat! Başakşehir Belediyesi 20 bin 301 metrekarelik arsayı 6 taksitle satıyor! 

Başakşehir Belediyesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan 20 bin 301 metrekarelik arsayı 325 milyon TL'ye satışa sunuyor...

İlk 8 ayda yabancıya 20 bin gayrimenkul satıldı!

Tapu Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, 148 ülke vatandaşının Türkiye'de gayrimenkul aldığını kaydederek, pandemide gayrimenkul alan yabancı sayısı 20 bin olduğunu belirtti ve gayrimenkul alımında en çok İstanbul ve Ankara'nın tercih edildiğini vurguladı.

Kiler GYO deposunu 20 bin TL'ye 3 yıllığına kiraya verdi!

Kiler GYO, İstanbul İli,  Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 1.148 metrekare depo alanının Dönersan Döner Gıda San. ve Tic.A.Ş.'ne aylık kira bedeli  (17,42 TL/metrekare birim fiyatı 1.148 metrekare) 20 bin TL'ye 3 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verdi.

Çorum’da 20 bin kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Çorum’da 20 bin kişi imar barışı başvurusunda bulundu.

Konut hesabı açana 20 bin TL devlet katkısı!

Konut hesabı açan vatandaş 20 bin TL’ye kadar devlet katkısı alabilecek. Konut hesabının ayrıntılarını ve devlet katkısının şartlarını Kredi Pazarı araştırdı.

Yeni Gimat GYO 20 bin 362 adet pay aldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 8 - 8,37 TL fiyat aralığında toplam 20 bin 362 adet pay alındı...

İsrail’den Kudüs’te Yahudiler için 20 bin yeni konut!

İsrail makamları, işgal altındaki Doğu Kudüs dahil olmak üzere uluslararası hukuka göre statüsü tartışmalı olan Kudüs’ün farklı yerlerinde Yahudiler için toplamda 20 bin yeni konut, otel, sanayi ve ticaret alanları kuracak.

 İstanbul 20 bin 906 konut satışı Haberi

 İstanbul 20 bin 906 konut satışı

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan konut satış verilerini değerlendirdi. Açıklanan verilere göre; Konut satışları 2017 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,7 oranında azalarak 122 bin 882 oldu. Uğurcan, konut satışlarında, İstanbul 20 bin 906 konut satışı ve yüzde 17 ile en yüksek paya sahip olmasının her şeye rağmen bir başarı olduğunu vuguladı. 


Muhammet Uğurcan Barman, Eylül'de yapılan 140 bin 298 adetlik satışın yüzde 16.7’sine tekabül eden 23 bin 471 satışın İstanbul’da gerçekleştiği hatırlattı. Barman, "İstanbul’un pastadan aldığı pay 17’nin altına düşmüyor. Bu yıl sonu da benzer bir sonucu göreceğiz. Arzın fazla talebin düşük olduğu bir dönemde tüketicilerin yeni alım fırsatlarını değerlendirmesiyle yeni bir rekora imza atılacağını...