05 / 05 / 2024

İstanbul 2015 emlak piyasası

İstanbul 2015 emlak piyasası

Üsküdar Çekmeköy, Kadıköy Sancaktepe metro hattı, Sabiha Gökçen Havaalanı, 3. Köprü güzergâhı ve şehir hastanesi inşaatı ile sık sık adından söz ettiren Sancaktepe Çekmeköy lokasyonu markalı konut üreticilerinin akınına uğradı.

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrezzak Elbekur tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bir emlak projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul bir emlak projesidir" dedi.

İstanbul'da emlak piyasasında son durum ne?

ABD Merkezli finans ajansı Bloomberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faizlere ilişkin ısrarının toplumsal eşitsizliği artırdığına dikkat çekti. Analizde İstanbul'daki emlak piyasasına da değinildi.

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Osman tarafından kuruldu.

İstanbul 2015 emlak piyasası Haberi

İstanbul 2015 emlak piyasası

Bölgede 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor. Özyeğin Üniversitesi i’ yerleşkesi başta olmak üzere genç yatırımcıları cezbeden metro hâftı çalışmaları gibi mega projeler bölgeye olan ilgiyi artırıyor. Fiba Grubu, aynı zamanda en Samandıra-Sarıgazi arasında bulunan 3.150 dönümlük bölgede 4.100 yataklı şehir hastanesi kuruluyor. Hastanenin istihdama da katkı sağlayıp en az 15 bin personel çalışacak.


Bölgede SinpaşGYO, Dumankaya İnşaat, Ortadoğu Group, Selin Yapı, Suryagı ve Denge Yapı şirketlerinin projeleri yükseliyor. Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe’de 98 bin metrekarelik arsayı 110 milyon liraya satın alarak proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı. Avrasya inşaat ve Reform Yatırım inşaat, Çekmeköy’de yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.


Dream Life adlı 84 konutluk butik bir projeye 20 milyon lira yatırım yapılması ve birkaç ay içinde lansmanının yapılması...