28 / 04 / 2024

istanbul 216 kadıköy projesi

istanbul 216 kadıköy projesi

Toplam 541 adet daireden meydana gelen İstanbul 216 Rezidans'ta yüzde 30 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel firma bünyesinde 36 ay vadelendiriliyor. Peki İstanbul 216 Evleri nerede?

İstanbul 216 satış ofisi iletişim!

İstanbul 216 satış ofisi iletişim için 444 9 101 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan proje Baysaş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İstanbul 216 Kadıköy projesi!

24 katlı 3 blok halinde toplam 541 adet daire ve 12 işyerinden meydana gelen İstanbul 216 Kadıköy projesinde daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...

İstanbul 216 Fikirtepe fiyat!

İstanbul 216 Fikirtepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 2016 yılının sonunda teslim edilecej projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

İstanbul'un depreme en dayanıklı ilçesi Kadıköy!

1999 depremi sonrası kentsel dönüşüm konusunda önemli adımların atıldığı Kadıköy'ün, İstanbul depremine en hazır semtlerden biri olduğu belirlendi. Lüks Konut ve Gayrimenkul Uzmanı Sühran Aras, konuya ilişkin bir analiz yaptı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kadıköy'de Kanal İstanbul protestosu!

İstanbul Kadıköy’de çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'u protesto etmek isteyen vatandaşlara polis müdahale etti.

İstanbul Defterdarlığı Kadıköy'deki 6 gayrimenkulü satıyor!

İstanbul Defterdarlığı 26 Mart'ta Kadıköy'de yer alan 6 gayrimenkulü toplam 20 milyon 249 bin 500 TL'ye satışa çıkardı. 

İstanbul'un en rekabetçi ilçeleri Şişli ve Kadıköy!

‘İstanbul Rekabet Endeksi’ araştırmasına göre, kentin en rekabetçi ilçeleri sıralandı. İstanbul’da en rekabetçi ilçeler Şişli, Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy ve Üsküdar olarak belirlendi.

İstanbul Kadıköy'de 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul ili Kadıköy ilçesi Merdivenköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli ev 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ediliyor.

istanbul 216 kadıköy projesi Haberi

istanbul 216 kadıköy projesi

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan İstanbul 216 Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje Baysaş İnşaat imzası ile yükseliyor.


"İstanbul 216 Evleri nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy yanıtını verebiliriz. Projede yer alan konutların büyüklükleri 50 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Kadıköy İstanbul 216 Rezidans 11 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede yüzde 30 peşinatta, kalan yüzde 70'lik kısım için firma bünyesinde vade yapılıyor.


İstanbul 216 fiyatları 1+1 dairelerde 318 bin 750 TL, 2+1 dairelerde 562 bin 500 TL, 3+1 dairelerde ise 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 24 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.


İstanbul 216 Evleri nerede?

Satış ofisi adres: Fikirtepe, Yumurtacı Abdi Bey...