06 / 05 / 2024

istanbul 3. tüp geçit inşaatı

istanbul 3. tüp geçit inşaatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul trafiğini rahatlatacak projenin Boğaz’a yapılacak 3. tüp geçit olduğunu açıkladı. Geçit, Boğaziçi ile FSM Köprüsü arasına inşa edilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

150 liradan 350 liraya! Mutfak tüpüne görülmemiş zam: 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

2023'ün ilk günleri dev zamlarla başlamış oldu . Mutfak tüpü fiyatları 350 TL'ye yükselerek görenlerin ağzını açık bıraktı. 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim fırsatı!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde; sağlık çalışanlarını, Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim kampanyası bekliyor...

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

Merzifon'dan 20.3 milyon TL'ye icradan satılık tüp, oto tank fabrikası!

Merzifon İcra Dairesi, Amasya Merzifon'da tüp, oto tank fabrikasını 20 milyon 275 bin 366 TL'ye icradan satıyor...

3 üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi kuruldu!

Atılım Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak 3 yeni Tıp Fakültesi kuruldu..

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı'na özel yüzde 3 indirim!

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı'na özel yüzde 3 indirim sağlanıyor. Haziran ayında teslim edilecek proje 242 konut ve 22 ticari birimden meydana geliyor.

Çapa İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hasdal'a taşınacak!

İÜ Tıp Fakültesi 184. dönem mezuniyet töreninde üniversitenin Çapa'daki mevcut yerinin fiziki ve teknik yetersizliğiyle ilgili şikayetler damgasını vurdu. Bunu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan İÜ Tıp Fakültesi'nin Hasdal'a taşınacağını açıkladı.

İzmir'e tüp geçiş ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmirlilere toplu taşıma müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "İzmir’in 'Marmaray’ını, tüp geçişini bu sene içinde ihaleye çıkıyoruz. İzmir’e bir gerdanlık takacağız" dedi. Yıldırım ayrıca, Ankara-İzmir arasına hızlı tren yapacaklarını ve ulaşımın 3,5 saate düşeceğini söyledi.

istanbul 3. tüp geçit inşaatı Haberi

istanbul 3. tüp geçit inşaatı

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan geçtiğimiz günlerde İstanbul trafiğini rahatlatacak mega projeyi bir ay içinde açıklayacaklarını söylemişti. Sır olarak anılan projeyi Latin Amerika’dan Türkiye’ye dönüş yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. 

Erdoğan, Marmaray ve Avrasya Karayolu Tüneli’nin ardından İstanbul Boğazı’na yapılacak 3. tüp geçidin Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasına inşa edileceğini belirtti. 

Hem araç hem de demiryolu geçişi

İstanbul Boğazı’na yapılacak 3. tüp geçit öncekilerden farklı olacak. Bilindiği üzere Marmaray’ı sadece trenler kullanırken, inşaatı devam eden Avrasya Karayolu Tüneli olarak bilinen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi’ni sadece tekerlekli araçlar kullanacak. Yapılacak yeni tüp geçitte hem lastik tekerlekli araç hem de demiryolu geçişi olacak. Projenin detaylarını ise Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan açıklayacak. 

İstinye-Çubuklu arasına düşünülüyor

İstanbul’a 3. tüp geçit projesi daha önce de...