17 / 05 / 2024

istanbul 5. uluslararası süs bitkileri peyzaj ve yan sanayileri fuarı

istanbul 5. uluslararası süs bitkileri peyzaj ve yan sanayileri fuarı

“5. Uluslararası süs bitkileri, peyzaj ve yan sanayileri fuarı” açılışını yapan Başkan Kadir Topbaş, gezdiği dünyanın değişik şehirlerinde gördüğü her güzelliği anında İstanbul’a aktardıklarını söyledi....

İstanbul'da depremden 3-5 saniyede kaçma şansı yok! SON DAKİKA! Deprem erken uyarı sistemi nasıl olmalı? 

Prof. Dr. Haluk Özener, 5. Uluslararası Deprem Erken Uyarı Konferansı'nda İstanbul'da depremden 3-5 saniyede kaçma şansının olmadığına dikkat çekerek, uyarı sistemleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Borsa İstanbul 5.730 zirvesini aşacak mı? Ekonomide yeni dönem BİST 100 endeksini nasıl etkiler? Yatırımcılar dikkat! 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Soner Kuru, bugünkü köşesinde ekonomide yeni dönemin borsaya olan etkilerini kaleme aldı. Peki Borsa İstanbul 5.730 zirvesini aşacak mı? 

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanın Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'nin 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyleyerek projenin çevre ve şehircilik harikası olacağını belirtti. 

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olacak Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl 5 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

İMSAD 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD, iç ve dış pazarları toplamında 630 milyar TL üzerinde değeri olan sektörün temsilcilerini 5 Kasım 2019’da Uluslararası Kalite Zirvesi’nde buluşturacak…

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

istanbul 5. uluslararası süs bitkileri peyzaj ve yan sanayileri fuarı Haberi

istanbul 5. uluslararası süs bitkileri peyzaj ve yan sanayileri fuarı

Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde açılan fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek ile çok sayıda fuarı gezmek için gelen yerli ve yabancı ziyaretçi katıldı.


Açılıştan önce konuşan Başkan Kadir Topbaş, açılan fuarda yeni tasarım ve ürünleri görmek adına önemli bir şans olduğuna dikkat çekerek, “Hızla gelişen peyzaj mimarimiz mercek altına alınacak ve kamu ve özel sektör bir araya gelecektir” dedi. Yabancı ülkelerden gelen katılımcılarla deneyim paylaşımı da olacağınan değinen Başkan Topbaş, “Yeni fikirlerle vizyonumuz zenginleşecektir. Bu çok olumlu bir gelişmedir” diye konuştu.


Başkan Topbaş kendisinin mimar olması vesilesiyle mesleği ile ilgili olan gelişmeleri yakından takip ederek İstanbul’a yeni açılımlar yapabildiğini kaydetti. Başkan Topbaş şöyle devam etti: “Mimarlık bütünsel bir...