05 / 05 / 2024

İstanbul Adalar kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

İstanbul Adalar kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

İstanbul İli, Adalar ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Tual Adalar'ın kısmi kesin kabulü ve kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar Kısmi Kesin Kabul ve Tual Adalar Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Tual Adalar projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

İstanbul Adalar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İstanbul İli, Adalar ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adalar'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C Adalar İcra Dairesi,  İstanbul Adalar'da yer alan gayrimenkulü 10 milyon 570 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Adalar’ın zamana direnen konutları!

Yazar, mimar  ve akademisyen Reha Günay’ın “İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları” kitabı çarpık yapılaşmaya ve nüfus artışına rağmen hala coşkuyla ayakta duran Adalar’daki yapılardan bir seçki sunuyor...

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın açıkladığı verilere göre İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL olarak açıklandı. 

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL, geri dönüş süresi 31 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 18 lira. İlçede 1+1 ile 3+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 405 bin 027 ile 720 bin 720 TL arasında değişiyor.

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bulvar İstanbul G Blok kısmi kesin kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamutu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bulvar İstanbul'un kesin kabul tutanağını onayladığını açıkladı.

Kuasar İstanbul'un kesin kabül tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kuasar İstanbul projesinin Kesin Kabul Tutanağı'nın onaylanmasını KAP'ta duyurdu.

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

İstanbul Adalar kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler Haberi

İstanbul Adalar kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

İstanbul Adalar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi. İstanbul İli, Adalar ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için