05 / 05 / 2024

İstanbul adalar restorasyon ihaleleri

İstanbul adalar restorasyon ihaleleri

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Adalar'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C Adalar İcra Dairesi,  İstanbul Adalar'da yer alan gayrimenkulü 10 milyon 570 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Adalar’ın zamana direnen konutları!

Yazar, mimar  ve akademisyen Reha Günay’ın “İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları” kitabı çarpık yapılaşmaya ve nüfus artışına rağmen hala coşkuyla ayakta duran Adalar’daki yapılardan bir seçki sunuyor...

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın açıkladığı verilere göre İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL olarak açıklandı. 

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL, geri dönüş süresi 31 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 18 lira. İlçede 1+1 ile 3+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 405 bin 027 ile 720 bin 720 TL arasında değişiyor.

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Adalar Belediyesi'nin restorasyon projeleri onaylandı!

Heybeliada Değirmenleri ve Büyükada Edebiyat Müze Kütüphanesinin rölöve, restitasyon, restorasyon ve statik projeleri tamamlanarak İstanbul V Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı.

İş GYO Manzara Adalar adres bilgileri!

İş GYO Manzara Adalar adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal ‘da inşa ediliyor. Kartal Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

İş GYO Manzara Adalar ulaşım bilgileri!

Yakacık Manzara Adalar projesi İş GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek.

Yakacık Manzara Adalar Konutları!

Yakacık Manzara Adalar Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Yakacık'ta inşa ediliyor.Teslimlerin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Yakacık Manzara Adalar'da 975 adet daire bulunuyor.

İstanbul adalar restorasyon ihaleleri Haberi

İstanbul adalar restorasyon ihaleleri

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor.

Bahçeli kargir ev olarak açıklanan taşınmazın alanı yaklaşık olarak 130 metrekare bodrum+130 metrekare zeminkat+137,60 m2 1.kat =397,60 metrekare Özgün yapıya arka cepheden bitişik 50,00 metrekare zemin kat+50,00 metrekare 1.kat =100,00 metrekare.

Yukarıda özelliği belirtilen taşınmazın Vakıflar Meclisinin 28 Mart 2022 tarih ve 110/100 Kararında belirtilen şartlar çerçevesinde 30 (Otuz) yıl süreli süreli “konut/ilgili kurumların onay vermesi halinde misafirhane, butik otel’’ fonksiyonlu restorasyon karşılığı kira ve işletme ihalesi işi ihale edilecek. 

Söz konusu ihalenin bedeli 5 milyon 45 bin 991 TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 151 bin 379 TL olarak belirlendi. Merakla beklenen ihale 13 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZIN 30 (OTUZ) YIL...