18 / 05 / 2024

istanbul airport otel

istanbul airport otel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yeni bir imar kanunu ile Türkiye’de düzenli yapılaşma sağlanabileceğini söyledi. Bayraktar, “Bizim imar kanunlarımız fena değil ama Türkiye’nin bugünkü ihtiyaçlarına cevap veremiyor" dedi...

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Airport Otel için düğmeye basıldı!

İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan Airport Otel için ÇED süreci başladı. Projenin inşaat alanı 12 bin 706 metrekare olarak belirlendi.

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

Melanj Airport Otel Limited Şirketi kuruldu!

Melanj Airport Otel Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feride Şen tarafından kuruldu.

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Ateş ve Serkan Karaman ortaklığında kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi    Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Latif Bulut, Nesim Aras ve Tuncer Ziyaoğlu tarafından kuruldu.

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak…

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

İstanbul Airport City nedir? İçinde neler olacak?

İstanbul Yeni Havalimanı güneyinde 10,5 milyon metrekarelik alanda kurulan İstanbul Airport City projesi nedir? İçinde neler olacak? İstanbul Airport City'e nasıl gidilecek? İşte cevaplar...

Bolca Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayasofya İstanbul Mansion Otel Şubesi açıldı!

Bolca Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayasofya İstanbul Mansion Otel Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul’da otel yatırımlarının geri dönüş süresi uzadı!

Turizmde otel yatırımları 5 yıl aradan sonra yükselişe geçerken TÜROB Başkanı Timur Bayındır bu sürenin uzadğını açıkladı. 

istanbul airport otel Haberi

istanbul airport otel


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yeni bir imar kanunu ile Türkiye’de düzenli yapılaşma sağlanabileceğini söyledi. Bayraktar, “Bizim imar kanunlarımız fena değil ama Türkiye’nin bugünkü ihtiyaçlarına cevap veremiyor. İnşallah yeni bir imar yasası, imar kanunu da önümüzdeki dönem çıkarabilirsek Türkiye’de yine bir yapılanma düzeni, ahenkli bir yapılaşma düzeni için de gayret edeceğiz.” dedi.


Bakan Bayraktar, Bağcılar’daki Holiday Inn İstanbul Airport Otel’de düzenlenen Malatyalı İşadamları Derneği’nin programına katıldı. Programa Bakan Bayraktar’ın yanı sıra, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve çok sayıda Malatyalı işadamı iştirak etti.


Programda konuşan Bakan Bayraktar, ”Devlet sektörü, devletin kendi ana görevi olan denetim mekanizmalarını işletirken, kırmadan dökmeden ve yardım ederek bu görevini yerine getirmesi ve özel sektöre lojistik destek sağlaması lazım. Ruhsatlarda, yapı ortamını, yatırım ortamını iyileştirmede hizmet...