28 / 04 / 2024

İstanbul Akvaryum Florya giriş ücreti 2015

İstanbul Akvaryum Florya giriş ücreti 2015

100 dönüm alan üzerinde inşa edilen ve Şenlikköy Mahallesi 'nde yer alan İstanbul Akvaryum Florya giriş ücreti 2015 kısmından önce akvaryumun ziyaretçilerine sunduğu özelliklerinden bahsedelim.

Nivak Florya'da peşin ödemede indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Nivak Florya projesinde peşinat oranı yüzde 40 olarak açıklandı. 96 adet konutun yer aldığı projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

İstanbul Akvaryum giriş ücretleri ne kadar? İşte Florya Akvaryum 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Florya'da konumlanan ve 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısını içinde barındıran Florya Akvaryum'un giriş ücretleri merak konusu oldu! Peki, Florya Akvaryumu giriş ücreti ne kadar? İşte Florya Akvaryum Şenlikköy 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi"nin yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi'nin kazananı belli oldu. Yüklenici Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalar atıldı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 385 milyon TL ile YP İnşaat verdi. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesi ertelendi!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi ertelendi. Peki dev projede yeni ihale tarihi ne zaman?

Emlak Konut GYO Florya Evleri projesinin ihalesi 10 Eylül'de!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 27 konut satışa çıkıyor!

İstanbul Florya'da yükselen Koru Florya projesinde 5 katlı AVM ve 27 rezidans daire 13 Ağustos'ta açık artırma ile satışa sunulacak...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Emlak Konut GYO Florya Evleri değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy Şevketiye Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi, 1242 ada 2 parselde yer alan 242 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan Emlak Konut GYO Florya Evleri projesi için yapı ruhsatlarını aldı.

İstanbul Akvaryum Florya giriş ücreti 2015 Haberi

İstanbul Akvaryum Florya giriş ücreti 2015

6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tanktan oluşan İstanbul Akvaryum Florya'da interaktif oyunlar, filmlerle alan hakkında detaylı bilgi sağlayan grafikler bulunuyor. 


1.500 çeşit toplam 15 bin deniz ve kara canlısı yer alan İstanbul Akvaryum Florya'da Karadeniz'den Pasifik'e kazar uzanan 1.2 kilometre uzunluğunda özel temalı gezi güzergahı bulunuyor. 


470 metrekarelik hediyelik eşya birimi ve Panama Kanalı manzaralı ve deniz manzaralı restoranın da mevcut olduğu İstanbul Akvaryum Florya'da 1.200 araçlık 32 bin metrekarelik otopark alanı da yer alıyor. 



İstanbul Akvaryum Florya'da neler var?

- 6.800 metreküp su hacmine sahip, toplam 64 adet tank,

- 100 dönüm arazi içerisinde, toplam 22 bin metrekarelik 2 katlı dev proje,

- İstanbul Akvaryum’a ait 1.200 araçlık 32 bin metrekarelik otopark alanı,

- 6.000 metrekarelik ziyaretçi alanı,

- Karadeniz’den başlayıp Pasifik’e kadar...