05 / 05 / 2024

İstanbul Akvaryum GİRİŞ ÜCRETLERİ

İstanbul Akvaryum GİRİŞ ÜCRETLERİ

Florya'da konumlanan ve 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısını içinde barındıran Florya Akvaryum'un giriş ücretleri merak konusu oldu! Peki, Florya Akvaryumu giriş ücreti ne kadar? İşte Florya Akvaryum Şenlikköy 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Mega projeler 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Mega projeler İstanbul'da görücüye çıkıyor. 3. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 3 Ekim'de başlıyor. 

Adım İstanbul görücüye çıktı!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul projesi görücüye çıktı.

Üsküdar Belediyesi: Kuzguncuk Bostanı'nda domuz görüldü!

İstanbul'da görülen yaban domuzlardan birinin yolu Üsküdar'daki Kuzguncuk Bostanı'na düştü. Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı bahçıvan Sami Gümüş'e saldırdıktan sonra gözden kaybolan domuzu arama çalışmaları devam ediyor.

İstanbul maketle görücüye çıkıyor!

İstanbul maketle görücüye çıkıyor. İstanbul’un mega projeleri İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nun desteğiyle Fransa’daki gayrimenkul fuarı MIPIM’de maketle tanıtılacak. İstanbul’a özel bir çadır da yer alacak!

Still İstanbul Pendik'in havadan son görüntüleri!

Still İstanbul Comfort projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İstanbul Lounge Halkalı havadan video görüntüsü!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Halkalı'da hayata geçirdiği İstanbul Lounge projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Eroğlu Skyland Seyrantepe projesi 2 Nisan'da görücüye çıkacak!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Seyrantepe'de inşa ettiği Skyland İstanbul projesi 2 Nisan'da görücüye çıkacak...

İstanbul'un en gürültülü yeri Maslak, en sessiz yeri Sarıyer!

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı ses analizi çalışmasında, Maslak en gürültü, Sarıyer de İstanbul'un en sessiz yeri olarak belirlendi...

Exen İstanbul Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Çamlıca'da yer alan Exen İstanbul projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Bayrampaşa Yorum İstanbul Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

Yorum İstanbul projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Maltepe Ritim İstanbul'un havadan yeni görüntüleri!

Ritim İstanbul projesi 25 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İstanbul Akvaryum GİRİŞ ÜCRETLERİ Haberi

İstanbul Akvaryum GİRİŞ ÜCRETLERİ

1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısını içinde barındıran Florya Akvaryum'un giriş ücretleri, karnelerin alınması ile çocuklarına sürpriz yapmak isteyen aileler tarafından araştırılmaya başlandı! 

Köpek balıkları ile yüzme, balık besleme, dalış eğitimi ve pankart açma organizasyonu gibi pek çok etkinlik yapılan Florya Akvaryumu çocukları ile eğlenmek isteyen kişiler için bir numaralı tercih olarak görülüyor.

İstanbul (Florya) Akvaryum'da neler var?

100 dönüm arazi içerisinde, toplam 22 bin metrekarelik 2 katlı dev proje, İstanbul Akvaryum’a ait 1.200 araçlık 32 bin metrekarelik otopark alanı, 6.800 metreküp su hacmine sahip, toplam 64 adet tank, 6.000 metrekarelik ziyaretçi alanı, Birbirinden ilginç türlerin bulunduğu yaklaşık 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısı, Karadeniz’den başlayıp Pasifik’e kadar uzanan 1,2 kilometre uzunluğundaki, özel temalı gezi güzergâhı, 2 adet...