18 / 05 / 2024

istanbul arsa satış ihaleleri 2015

istanbul arsa satış ihaleleri 2015

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde, Büyükçekmece Belediyesi ise Türkoba Mahallesi sınırlarında iki arsayı ihaleye açtı.

Afyonkarahisar ve İstanbul'da 6 adet arsa satılıyor! 

Afyonkarahisar ve İstanbul'da yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar?

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

İstanbul'da 2 adet arsa satılıyor! KDV muaf arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

İstanbul'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 3 arsa satılıyor! 842 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Küçükçekmece, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 3 arsayı 842 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Arsa satışında yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sunuluyor...

Ümraniye'de 2 bin 991 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'un göbeğinde büyük fırsat!

Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi'nde yer alan 2 bin 991 metrekarelik arsa satılıyor. İşte fiyat ve ihale tarihi...

İstanbul Sultanbeyli'de 10 bin 994 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Sultanbeyli'de 10 bin 994 metrekarelik arsa satılıyor. Arsanın muhammen bedeli ve ihale tarihi belli oldu...

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir'de arsa sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, 27 ildeki 349 arsa satışa sunuluyor. 3 büyükşehrin de yer aldığı arsa satışına ilişkin detaylar açıklandı...

İstanbul'da 2 dev arsa satışı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yeni gelişme alanı olan Riva ve Kartal'daki 2 arsa satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsalar yazılı teklif alma usulü ile satılacak. 

istanbul arsa satış ihaleleri 2015 Haberi

istanbul arsa satış ihaleleri 2015

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde, Büyükçekmece Belediyesi ise Türkoba Mahallesi sınırlarında iki arsayı ihaleye açtı.


ÜSKÜDAR'DAKİ ARSANIN BEDELİ 3 MİLYON

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye sunulan Üsküdar Selamiali Mahallesi sınırlarında 430 metrekare büyüklüğündeki arsa, 3 milyon 12 bin 660 lira bedelle satışa çıkıyor. Geçici teminat bedeli 90 bin 379 lira olan  ve üzerinde herhangi bir yapılaşma bulunmayan arsanın ihalesi 27 Mayıs 2015 günü saat 13.00'te İBB Saraçhane binasında gerçekleştirilecek.


BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ ARSA 5.1 MİLYON LİRAYA SATIŞTA

İstanbul'un hızla gelişen bölgeleri arasında yer alan Büyükçekmece Türkoba Mahallesi'nde ticaret alanı imarına sahip arsanın tahmini satış bedelini 5 milyon 113 bin 900 lira olarak açıkladı.


Geçici teminat rakamının 153 bin 417 lira olarak belirlendiği arsanın ihalesi 26 Mayıs 2015 günü saat 10.00'da Büyükçekmece Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.


İstanbul...