30 / 04 / 2024

istanbul asfalt geri kazanımları

istanbul asfalt geri kazanımları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSFALT, kurduğu asfalt dönüşüm tesisleriyle bugüne kadar yollardan kazınan 1 milyon 238 bin ton atık asfaltı geri kazandırdı.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da evini dönüştürmek isteyenlere yüzde 0,69 faizle 2 yıl geri ödemesiz kredi!

Mega kent İstanbul'da evini dönüştürmek isteyenlere yüzde 0,69 faiz oranıyla 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek... Hemen bu detaylara bakın...

Borsa İstanbul’da şirketler hisse alım yarışında! Hangi şirketler hisse geri alımı yapıyor? Hisse geri alımı nedir?

Borsa İstanbul'daki sert düşüş sonrası değer kaybeden ve hisse fiyatlarının gerçek değerini yansıtmadığını hesaplayan şirketler BİST'ten paylarını geri almak için harekete geçti.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

İstanbul Sultangazi'de mühürlenen evlere geri döndüler!

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde hasarlı olduğu belirlenen ve tahliye edilen Mutlu Apartmanı'nda yaşayanlar ise dairelerdeki mühürleri kırarak evlerine geri döndü.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul'da ortalama kira ve geri dönüş süreleri!

İstanbul’da kira endeksinde önümüzdeki 6 ayda 0,67 puan artış bekleniyor. İstanbul’da metrekare başına ortalama birim kira 15 TL, ortalama kira 1.503 TL ve yatırımın geri dönüş süresi ortalaması ise 22 yıl civarında gerçekleşti...

istanbul asfalt geri kazanımları Haberi

istanbul asfalt geri kazanımları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Şirketlerinden İSFALT, Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla başlattığı geri dönüşüm projesiyle, atık asfalt kütlelerini şehre geri kazandırmak için geri dönüşüm tesisleri (Plent) kurdu.


PLENT SAYISI 8 OLDU

Habibler Asfalt Fabrikası’nda kurulan yeni tesisle birlikte, İSFALT’ın geri dönüşümlü asfalt üretmeye uygun plent sayısı 8’e ulaştı. İSFALT AŞ Genel Müdürü Ahmet Ağırman, “Mastik asfalt başta olmak üzere pek çok asfalt çeşidini üretme kabiliyetine sahip olan plenti, Avrupa yakasındaki taş ocaklarına yakın olması sebebiyle Habibler fabrikasına kurduk. Tesis, İstanbul yollarından kazınan atık asfalt kütlelerinin tamamının geri dönüştürülmesi yolunda önemli bir aşama” dedi. 


ATIK ASFALT KULLANILACAK 

Ağırman, “Kazınan asfaltın yüzde 100'ünü yeniden kullanmayı hedefliyoruz. Bir kg atık asfaltı dahi geri dönüşümle ülke ekonomisine yeniden kazdırmayı milli bir borç biliyoruz” şeklinde...