20 / 07 / 2024

istanbul ataşehir ofis projeleri

istanbul ataşehir ofis projeleri

Şehirlerin ekonomisi geliştikçe ihtiyaçların yönü de değişiyor. Şimdi devir değişti. İster üç, ister beş evi olsun bunların üzerine bir de ofisiniz varsa işte o zaman zenginler sınıfına giriveriyorsunuz. Üstelik akarı olan zengin...

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 718 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 718 konut ve 70 adet dükkan inşa edecek.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul Ataşehir Esatpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

TOKİ İstanbul Ataşehir'de konut satıyor! 298 bin 494 TL'ye!

TOKİ İstanbul Ataşehir'de 25 konut satıyor. Standart konut kapsamında hayata geçirilen projede fiyatlar 298 bin 494 TL ile 550 bin 213 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

istanbul ataşehir ofis projeleri Haberi

istanbul ataşehir ofis projeleri

Hikaye sadece kendi vatandaşlarımızın iştahını kabartmıyor. Yabancılara mülk satışı ile 5-7 milyar dolarlık gelir beklentisinde olan sektörün iştahını kabartan ofis projeleri hızla yükseliyor. Türkiye'de yabancıya mülk satışını sınırlandıran Mütekabiliyet Kanunu ile ilgili düzenleme yürürlüğe girmesiyle birlikte gözler 2013 yılında ofis projelerine çevrilmişti. Bu süreci, stoktaki ofis projeleri kadar inşa edilmekle olanlar için de büyük bir şans olarak görenler oldu. Şu anda durağan bir dönem yaşansa da bunu yarış öncesi ısınma turu olarak görmek yanlış olmaz. Ticari gayrimenkul sektörü ile küresel ölçekte iktisadi faaliyetler arasında yakın bir ilişki olduğunu bu alanda yatırımı olan herkes bilir, inşaat sektörü yaz - kış üretimine devam ediyor. Geçen yıl sadece devam etmekle olan AVM inşaatı sayısı 70'i geçti. Ofis pazarında bu yılki kiralama taleplerine...