01 / 05 / 2024

İstanbul Bahçelievlerde konut fiyatları yükseldi

İstanbul Bahçelievlerde konut fiyatları yükseldi

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından eylül sonu emlak verilerine göre İstanbul Bahçelievler’deki satılık konutlarda metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Satılık ve kiralık konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’da üniversitelere yakın yerlerde ev fiyatları uçtu. Fiyatlardaki yükseliş yüzde 30 ile yüzde 100 arasında oldu. Satılıkta sıfır ve bahçeli konut fiyatlarının ikiye katlanması da talebi yine kiralık evlere yöneltti.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi 3 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri projesi İstanbul Bahçekent'te yükseliyor. Projede yer alan konutlar 908 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Emlak Konut Karat 34 kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Karat 34, İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında  1542 Ada 37 Parsel A, B, C, D, E Blok İnşaatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Bahçelievler Basın Sitesi konut sakinleri mağdur oldu!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan Basın Sitesi’nin riskli olması sebebi ile boşaltılması sonucunda konut sakinleri mağdur oldu. Daire ve dükkân sahipleri, nakliyat parası bulamadıklarından dolayı eşyalarını çıkartamıyor. 

İstanbul Millet Bahçesi konut fiyatlarını uçurdu!

Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak olan Millet Bahçesi konut fiyatlarını yüzde 30'a varan oranlarda artırdı..

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi!

İstanbul'da birçok markalı konut projesinde satışlar devam ediyor. Şehrin karmaşık hayatından uzakta yaşamak isteyenler bahçeli ve aile konseptli konut projelerini tercih ediyor. İşte İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi...

Semt Bahçekent Emlak Konut fiyat listesi!

Semt Bahçekent Emlak Konut fiyat listesi 248 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...

Akzirve Strada Plus konut fiyatları!

Akzirve Strada Plus konut fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Strada Plus Akzirve konut teslimleri!

Strada Plus Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yepyeni bir yaşam alanı olarak yükseliyor. Peki Strada Plus Akzirve konut teslimleri ne zaman?

İstanbul Bahçelievlerde konut fiyatları yükseldi Haberi

İstanbul Bahçelievlerde konut fiyatları yükseldi

İncelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artış ile metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.


Bahçelievler’i, yıllık yüzde 182 artışla Kadıköy, yüzde 177 oranında artışla da Arnavutköy izledi. 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçe ise ortalama 666 bin lira satış fiyatıyla Kadıköy oldu. Kadıköy’ü ortalama 395 bin liralık konut satış fiyatıyla Üsküdar takip etti. Sultanbeyli ve Büyükçekmece’de ise ortalama satılık konut fiyatı 245 bin lira olarak belirlendi. Aynı dönemde İstanbul’daki kiralık konutlarda metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe yüzde 558 oranında artışla Sancaktepe oldu. Sancaktepe’yi yüzde 135’lik artışla Bağcılar takip etti.



Emlak Konut, 7 Ekim-31 Aralık arasında gerekli durumlarda 259.93 milyon lira nominal payı aşmayacak şekilde geri alım yapacak.



Emlak Konut Gayrimenkul toplamda...