08 / 07 / 2024

İstanbul Barosuna üye avukatlar

İstanbul Barosuna üye avukatlar

İstanbul Barosu’na üye avukat Ercan G. hakkında, müvekkilini dolandırdığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Yapılan başvuruda dikkat çekici iddialarda bulunuldu. G., sahte duruşma tutanağı ve banka evrağı oluşturmakla suçlanıyor.

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Oryataş, İstanbul'a 186 odalı yeni otel inşa edecek!

Oryataş İnşaat şirketi İstanbul Ümraniye'ye 189 odalı kapasiteli "Orya Suit Apart Otel" projesi için harekete geçti. İşte projeye ilişkin detaylar...

İstanbul'un 39 ilçesine 16 milyon metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul'u yeşil ağlarla örerken, 39 ilçenin tamamında millet bahçeleri inşa edilecek. Toplam 16 milyon metrekare millet bahçesi inşa edilecek.

İstanbul 'Yeşil Ağ' ile örülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmalarına dün Eyüpsultan’dan başladı. Vatandaşlarla biraraya gelen Yıldırım, Yeşil Ağ projesi ile İstanbul’u yeşil koridorlarla saracak.

Gayrimenkul kiralamada hangi kur esas alınacak?

Türkiye'de gayrimenkul satış ve kiralama bedelleri 30 gün içinde TL'ye dönüştürülecek. Ankara Barosuna üye Av. Serdar Akbulut, bedelin hangi kur üzerinden belirleneceği hakkında açıklamalarda bulundu.

ÖİB Şile'deki 5 gayrimenkulün satış ihalesini erteledi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan İstanbul Şile'ye bağlı Balibey ve Çayırbaşı Mahallesi'ne bağlı 5 gayrimenkulün ihale tarihi ertelendi...

  Silivri 3. Etap KİPTAŞ başvuru şartları 2018!

İstanbul'un yeşili ve deniziyle hem yazlıkçıların hem de oturucumların tercih ettiği Silivri'de yükselecek olan KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta  2+1 daireler 195 bin TL'den, 3+1 daireler 215 bin TL'den başlıyor..

İstanbul Sapphire 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

AcarVadi Evleri’nde villa konforu sizi bekliyor!

İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz, Acarlar Şirketler Topluluğu’nun yeni projesi AcarVadi Evleri’ne ev sahipliği yapıyor. Villa ferahlığında oldukça geniş ve konforlu yaşam alanları sunan sınırlı sayıdaki daireler, şehrin merkezinde ayrıcalıklı hayatın kapılarını açıyor.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı ödeme planı 2017!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesi İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da yer alıyor. Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı ödeme planı 2017 haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Barosuna üye avukatlar Haberi

İstanbul Barosuna üye avukatlar

İstanbul Barosu’na üye avukat Ercan G. hakkında, Nijeryalı müvekkilini dolandırdığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Savcılığa yapılan başvuruda dikkat çekici iddialarda bulunuldu. Av. G., sahte duruşma tutanağı ve banka evrağı oluşturmakla suçlanıyor. Telefonla ulaştığımız Av. G. ise, ortaya çıkan zararı karşılama konusunda beyanın bulunduğunu söyledi. Av. G., sahte duruşma tutanağı hazırladığı yönündeki suçlamaya ise 'Dava açılırsa orada savunmamı yaparım' dedim.


Nijerya vatandaşı Abdullahi Funsho (34), Dubai merkezli Funsho Group’un da CEO’su. Funsho’nun başında bulunduğu grup, turizm ve gayrimenkul

sektöründe yatırımları bulunuyor. Funsho, bir süre önce de İstanbul’da gayrimenkul alma kararı verdi.


ÇOK SAYIDA GAYRİMENKUL ALDI 

İstanbul Esenyurt’ta inşa edilen bir residence projesinde 51 yer aldı. Funsho, ön ödeme için projenin sahibi K. İnşaat A.Ş.’ye 730 bin 652 (3 milyon TL) Sterlin ödeme...