18 / 05 / 2024

istanbul başakşehir kent meydanı ne zaman bitecek

istanbul başakşehir kent meydanı ne zaman bitecek

2016’nın sonuna kadar tamamlanması öngörülen Başakşehir Kent Meydanı projesi, Akyapı Makro Ortak Girişimi tarafından Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtıldı. Meydan tamamlandığı zaman Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak...

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

3. İstanbul Başakşehir projesi satışa çıktı!

3. İstanbul Başakşehir projesinde yoğun talep üzerinde satış dönemi başladı. Proje Başakşehir Yeni Kent Merkezi ve Botanik Park'a komşu olarak inşa ediliyor.

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 678 konuttan meydana gelen Evvel İstanbul projesi, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Arsa alanı 35 bin 75 metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 325 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut seçeneklerinden meydana gelen Evvel İstanbul Başakşehir projesinde daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 24 ay 0 faizle! 251 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için faizsiz vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

EVvel İstanbul Başakşehir'de 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO’nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir’de başlattığı EVvel İstanbul projesinin örnek dairesi, Mart ayında ziyaretçilere açıldı.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları!

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Başakşehir Kent Meydanı’na yakın bir bölgede inşa edilen proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

istanbul başakşehir kent meydanı ne zaman bitecek Haberi

istanbul başakşehir kent meydanı ne zaman bitecek

Tramvay, metro ve İETT’ye sadece birkaç adımda ulaşılabilecek olan Kent Meydanı projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesinde hayata geçirilecek.


Akyapı Makro Ortak Girişimi tarafından Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılan Başakşehir Kent Meydanı'nın inşaat çalışmalarının 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.


Kamu kurumlarını tek merkezde toplayacak olan İstanbul Kent Meydanı projesi, 60 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje tamamlandığında Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüüe sahip olacak.



İstanbul'un yeni merkezi sloganıyla tanıtılan İstanbul Yeni Merkez Kent Meydanı, Türkiye'nin ilk meydanı olma özelliğine sahip olacak. Meydan Türkiye'ye örnek olacak.


İstnabul Başakşehir Yeni Merkezi Kent Meydanı'nda; sağlık kent, 368 bin metrekare ile türkiyenin en büyük botanik parkı, on binlerce araç kapasiteli otopark alanı, restoranlar, kafeler, selatin mimarisi ile hayata geçirilecek 5 bin kişilik cami bulunacak. 


Web: