16 / 05 / 2024

istanbul batışehir cadde dükkanları

istanbul batışehir cadde dükkanları

Emlak Konut Batışehir açık artırma ihalesi 13 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. Daire teslimlerinin başladığı projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Proje Bağcılar'da inşa ediliyor.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Batışehir İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Batışehir İstanbul projesinde sadece 70 daire için 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Batışehir İstanbul'da fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Batışehir İstanbul projesi ödeme fırsatları!

Batışehir İstanbul projesinde daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Batışehir İstanbul projesinde düşük peşinatlı ve faizsiz ödeme imkanları sunuluyor...

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Bağcılar Batışehir'de cazip ödeme seçenekleri!

Batışehir projesinin içerisinde Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde bulunuyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Batışehir Batı Cadde'deki ticari birimlerin yüzde 80'i satıldı!

Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarn açık artırma usulüyle yapılan ihalesinde 5 saat gibi kısa bir süre içerisinde 150 milyon TL'lik bir ciro gerçekleşti.

Ege Yapı İstanbul Batışehir'den ev alanları tatile gönderiyor!

İstanbul Batışehir projesinden ev alanlara yılın son günlerinde ilgi çekici bir kampanya düzenledi. Projeden konut alanlar dünyanın en önlü kış tatili merkezlerinden İsviçre Alpleri'nde 4 gece 5 gün sömestir tatili kazanacak.

Batışehir cadde dükkanları ihalesinde 80 ünite satıldı!

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesinde 50 milyon TL'lik satış yapıldı!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 50 Milyon liralık satış gerçekleştirildi..

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor! 166 bin TL'ye!

Batışehir cadde dükkanları yarın ihale yöntemi ile satışa çıkıyor. Fiyatların 166 bin TL 'den başladığı Batışehir cadde dükkanları kapsamında toplam 121 bağımsız ünite yer alıyor.

istanbul batışehir cadde dükkanları Haberi

istanbul batışehir cadde dükkanları

Batışehir projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Bağcılar ilçesinde 167 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 3 bin 226 adet daire ve 121 adet cadde dükkanı bulunuyor. 


Emlak Konut Batışehir açık artırma

Emlak Konut güvencesiyle açık artırmaya sunulan Batışehir cadde dükkanlarının ihalesi 13 Aralık 2014 Cumartesi tarihinde, Batışehir satış ofisinde, saat 10:00'da gerçekleşecek.


Batışehir, Ege Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin başlayacağı projede cadde dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Bağcılar Batışehir projesi Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin karşısında, İstoç Oto Center'ın yanında inşa ediliyor. Projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 


Batışehir iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur...