15 / 05 / 2024

İstanbul Belediye malı arsalar

İstanbul Belediye malı arsalar

1977 yılında İstanbul Belediyesi, maaş ve ücretleri ödeyebilmek için çok değerli bazı arsaları satacakmış. Dönemin Belediye Başkanı Ahmet İsvan, ''Hükümetin bizi bu duruma düşürmemesini dilerim'' demiş.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

İstanbul'da devam eden metro inşaatları ve açılış tarihleri!

İBB, ulaşıma çare olabilmek için metro inşaatlarına devam ediyor. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapımı devam eden metro inşaatları hakkında bilgi paylaşıyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm maliyeti 500 milyar TL!

Avcılar Kentsel Dönüşüm Bölgesi’nde inceleme yapan İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, olası İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yaklaşık 500 milyar TL mal olacağını söyledi.

Genco Erkal'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul desteği!

Usta sanatçı Genco Erkal, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul itirazları sebebiyle soruşturma açılmasına tepki gösterdi. 

Murat Kurum: Kanal İstanbul bağımsızlık projemizdir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son günlerde İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturma ile yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum Kanal İstanbul'un bağımsızlık projesi olduğunu dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem konseyi çağrısı!

İstanbul Belediye Başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar tesliminde deprem konseylerinin kurulması yönünde çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul bu sene başlayabilir!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Kanal İstanbul'un finanasmanında bir sorun yok. Rant projesi diye iddialar vardı bu doğru değil. Proje her an başlayabilir'' diye konuştu.

İstanbul'da 30-50 bin acilen dönüşüm gereken binalar var!

AK Parti İstanbul Belediye Başkanı Binali Yıldırım Habertürk'te soruları yanıtladı.Yıldırım, "İstanbul'da ciddi anlamda depremsel dönüşüm ihtiyacı var. Acil olarak 30-50 bin arasında yapının dönüştürülmesi gerekiyor" dedi...

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

İstanbul’da silüeti bozacak işlere direneceğim!

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım: Yıldırım, dikey yapılaşma için “Silüeti daha da kötüleştirecek işlere direneceğim.” dedi.

Galatasaray Adası ne olacak?

Galatasaray Kulübü ile ada işletmesi arasındaki inatlaşmalar sonunda çöplüğe dönen Boğaz’ın incisi Galatasaray Adası, turizme darbe vuruyor. İstanbul belediye başkan adaylarının, Galatasaray Adası'nı kurtarmak için planları merak ediliyor.

Binali Yıldırım: 518 kilometre raylı sistem yapacağız!

AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Yıldırım "Toplu taşımada raylı sistemi artıracağız. Raylı sistemlerin payını yüzde 48'e çıkaracağız. 518 kilometre toplam raylı taşıma sistemi olacak" dedi...

İstanbul Belediye malı arsalar Haberi

İstanbul Belediye malı arsalar



İSVAN: <<SATABİLİRİM AMA YÜREĞİM KALDIRMIYOR>>


  İSTANBUL Belediye Başkanı Ahmet İsvan, hükümetin yardım etmemekte direnmesi ve olumsuz tutumunu sürdürmesi halinde çok değerli bazı Belediye malı arsaları satmak zorunda kalacaklarını söylemiş, ''Bunlardan Tepebaşı'ndaki arsanın yasal işlemleri tamamlanmıştır. Hemen satabiliriz fakat yüreğimiz kaldırmıyor.'' demiştir.

  Genel-İş Sendikası yöneticileri ile yaptığı görüşmeden sonra Başbakan Demirel'e tekrar telgraf çekerek durumu açıkladığını




söyleyen İstanbul Belediye Başkanı Ahmet İsvan, çöplerin İstanbul halkı ile Belediye ve işçiler arasındaki bütünleşmeye engel teşkil ettiğini belirtmiş, ''Yarın işçilerle yeniden görüşme...