25 / 07 / 2024

istanbul belediyesi yıkım işi ihaleleri

istanbul belediyesi yıkım işi ihaleleri

İstanbul Büyük Şehir sınırları dahilinde yer alan 139 adet binanın yıkımı yapım işi ihalesi 14 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı. Yıkım anının yer aldığı video sosyal medyada yayılmaya başladı. İşte detaylar...

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul ekolojik yıkım projesidir!

Kanal İstanbul projesinin, İstanbul'a yıkım getireceğini söyleyen vatandaşlar, Küçükçekmece'de bir araya geldi...

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Galatasaray Adası'nda yıkım başladı!

Büyük bölümü geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yıkılan Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bölgede metruk halde bulunan 13 binanın yıkımı gerçekleşti. Yıkım sırasında polis ve vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. 

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Novus Residence'ta yıkım şoku!

Ataköy'de yer alan Novus Residence'ta yıkım şoku yaşanıyor. Bakırköy Belediyesi, bahçe duvarlarının yıkımı için site yönetimine yazı gönderdi. 

istanbul belediyesi yıkım işi ihaleleri Haberi

istanbul belediyesi yıkım işi ihaleleri


İstanbul Büyük Şehir sınırları dahilinde yer alan 139 adet binanın yıkımı yapım işi ihalesi 14 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 100 (yüz gün) takvim günü olarak belirlendi.



İhale ilanı:


İhale Konusu: İstanbul Büyük Şehir Sınırları Dahilinde 139 Adet Binanın Yıkımı Yapım İşi

İhale Kayıt No: 2015/25805

İhale Tarih ve Saati: 14/04/2015 11:00

İlgili Müdürlük/Birim Zabıta Tedbir Müdürlüğü

İlgili Adres: CEVİZLİ MAH. E-5 GÜNEY YANYOL İBB EK HİZMET BİRİMLERİ KARTAL/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2165865595

İlgili Faks: 2124554351

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: MEHMET NEZİHİ ÖZMEN MAH. KASIM SOK. NO:62 MERTER/GÜNGÖREN/İSTANBUL

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: İstanbul Büyük Şehir Sınırları Dahilinde...