06 / 05 / 2024

istanbul boğaziçi köprüsünden kaç araba geçiyor

istanbul boğaziçi köprüsünden kaç araba geçiyor

Geçen yıl köprülerden 152 milyon araç geçti. Karayolları Genel Müdürlüğü, geçen yıl Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerini kullanan taşıt sayısının, 152 milyon 400 bin 194 olduğunu bildirdi...

Osmangazi Köprüsü'nden iki haftada 757 bin araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Osmangazi Köprüsü'nden 4-17 Temmuz tarihleri arasında toplamda 757 bin 227 aracın geçtiğini açıkladı. En yoğun araç geçişi, Kurban Bayramı arifesi olan 8 Temmuz’da oldu. Bu tarihte, Osmangazi Köprüsü’nden 80 bin 624 araç geçti.

Osmangazi Köprüsü'nden geçiş ücretlerinin 590 lirasını geçmeyenler ödüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Osmangazi Köprüsü'nden Kurban Bayramı sürecinde 100 bine yakın aracın geçtiğini açıkladı. Osmangazi Köprüsünden geçen araçlardan 184 lira ücret alınıyorken köprüyü hiç kullanmayanlar 590 lira bedel ödüyor.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı!

İstanbul Boğazı'na inşa edilen "dünyanın en geniş" köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyle köprüden geçişler 31 Ağustos'a kadar ücretsiz olacak.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Osmangazi Köprüsü'nden ücretli geçişler başladı!

Açılışı 30 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan ve 9 günlük bayram tatili boyunca ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü'nden ücretli geçişler başladı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

3. Köprü ve Körfez Geçiş Köprüsü ücretleri yeniden düzenlenecek!

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girdiğinde belirlenen geçiş ücretleri, dolar kuru üzerinden belirli periyotlarda yeniden düzenlenecek. Peki Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü'nde ücretler nasıl şekillencek ?

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesinde ilginç tabela!

Geçtiğimiz haftalarda iki gencin 3. Boğaz Köprüsü şantiyesine girerek köprü ayaklarındaki vinç üzerinde, ardından da bir iş merkezinin çatısında selfie çektirmeleri İzmit Körfez Geçiş köprüsü şantiyesindeki iş güvenlik uzmanlarını harekete geçirdi.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

Schréder, Boğaziçi ve FSM köprülerini aydınlatacak!

Asya ve Avrupa’yı birleştiren Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve Boğaziçi köprüsünün yol aydınlatmasını Schréder üstlendi. Türkiye’de LED armatürleri ile gerçekleşecek ilk otoyol aydınlatma projesiyle yüzde 52 oranında enerji verimliliği sağlanacak.

Boğaziçi Köprüsü'nün bakımı 2016'da yapılacak!

İSTANBUL ulaşımının ana hatlarından biri olan Boğaziçi Köprüsü’nün bu yaz bakım çalışması yapılacaktı. İtalya’dan sipariş eden derzlerin teslimi gecikince, köprüde bu yıl yapılması planlanan bakım da seneye kaldı.

istanbul boğaziçi köprüsünden kaç araba geçiyor Haberi

istanbul boğaziçi köprüsünden kaç araba geçiyor

Karayolları Genel Müdürlüğü verilerine göre, geçen yıl 152 milyon 400 bin taşıt, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçti. Önceki yıla göre, köprüleri kullanan araç sayısı 3 milyon 298 bin 932 arttı. 


En çok araç geçişi, 13 milyon 777 bin 396 ile mayıs ayında kaydedildi. Mayısı, eylül ve haziran ayları takip...