10 / 05 / 2024

istanbul bomonti suites

istanbul bomonti suites

Ünal İnşaat tarafından inşa edilen Bomonti Suites'te satışına devam edilen son 4 konut 430 bin dolar ile 930 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje de teslimler 2013 yılının Ocak ayında yapılacak...

İstanbul İnn Bomonti'de son 4 daire satışta! 430 bin dolar!

İstanbul Şişli İnn Bomonti Evleri'nde kalan son 4 daire, 430 bin, 470 bin, 890 bin ve 930 bin dolarlık fiyatlarla satışa sunulurken, teslimleri Ocak 2013'te gerçekleşecek...

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da Temmuz'da teslim avantajı!

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede Haziran teslim avantajı sunuluyor.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020!

Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Aykut Dumankaya evlendi!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Extensa İstanbul Bomonti'de 17. daire kiralandı!

Extensa Bomonti Apartman projesindeki 17 no'lu daire, dün kiraya verildi. Dairenin kira değeri ise 3 bin 145,85 TL.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Hilton İstanbul Bomonti’nin çevreye duyarlılığı tescillendi!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi’ne layık görüldü.

Hayat Tepe Suites'te iç dekorasyon çalışmaları başladı!

ÖZAK GYO'nun istanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Hilton İstanbul Bomonti ödül aldı!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’nin Down sendromlu gençler için yürüttüğü uzun soluklı çalışmalar, Hilton Worldwide tarafından anlamlı bir bağışla ödüllendirildi.

İstanbul Bomonti The House fiyat!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. İstanbul Bomonti The House fiyat listesi kapsamında fiyatları 220 bin dolardan başlıyor.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

istanbul bomonti suites Haberi

istanbul bomonti suites

İstanbul Şişli'de hayata geçirilen İstanbul İnn Bomonti Suites projesinde daire tipleri  2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks olarak tasarlandı. 15.5 metre uzunluğunda 2 bloktan meydana gelen proje 3 bin 200 metrekare inşat alanı üzerinde yükseliyor.


Satış pazarlaması ACM Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen İnn İstanbul Bomonti'de ödemeler peşin ya da anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleşiyor. Projede yer alan tüm dairelerde Siemens marka fırın, ocak ve davlumbaz yer alıyor.


Mimarisi de MSC Mimarlık'a ait olan Bomonti Suites'te kalan son 4 daire 430 bin dolar, 470 bin dolar, 890 bin dolar ve 930 bin dolardan satışa sunuluyor.  


Bomonti suites Şişli projesinde; fitness center,  sauna, jakuzi, buhar odaları, depolama alanları, stüdyolar, otopark ve güvenlik hizmeti bulunuyor.


0212 679 58 58

http://www.34inn.com/

Merve...