18 / 07 / 2024

istanbul büyük şehir parkları

istanbul büyük şehir parkları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, minibüslerle ilgili farklı bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Adeta bir VIP minibüs hizmeti veren, daha kısa mesafede yolcu taşıyan bir sistem öngörülüyor" dedi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 10 ilçedeki taşınmazları satışa çıkarıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, farklı ilçelerdeki mülkiyeti belediyeye ait bazı taşınmazlar ile parsellerin satışına onay verdiği açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı. Yıkım anının yer aldığı video sosyal medyada yayılmaya başladı. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 77 personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER A.Ş tarafından toplam 77 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre başvuru şartları neler ve  kimler başvuru yapabilecek? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye arsa satılıyor! İzmir Büyükşehir'den İstanbul ve İzmir'de gayrimenkul satışı!

İzmir Büyükşehir, İstanbul ve İzmir illerinde yer alan 13 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki iki büyükşehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, yaz tarifesine geçiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları'nda, 17 Haziran-8 Eylül tarihlerinde yaz tarifesi uygulanacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

istanbul büyük şehir parkları Haberi

istanbul büyük şehir parkları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Meclis Salonu'nda yaptığı sunumla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2013 Faaliyet Raporu'nu açıkladı. 


Kadir Topbaş, İstanbul'un, küresel ölçekte sorumluluk taşıyan, dünyanın önemli bir merkezi olduğunu söyledi. Türkiye'de yerel yönetimlerin öneminin arttığını dile getiren Topbaş, İstanbul'u, dünyanın takip ettiği bir kent yapmak için çalıştıklarını kaydetti.


Nitelikli bir kent ortaya çıkarmak adına yatırım planları yaptıklarını anlatan Topbaş, "İstanbul'un gelecek 5 yılını şekillendirmek için İstanbul bize yetki verdi. Yaptığımız çalışmalarda eksiklikler olması durumunda her zaman tenkide açığız. Bize gelen her öneriyi değerlendireceğiz çünkü bu kente beraber hizmet edeceğiz" diye konuştu.  


İstanbul'da ulaşımda önemli yatırımlar yaptıklarını anlatan Topbaş, şunları kaydetti:


"Bütçemizin yüzde 55'ini ulaşıma yatırıma ayırdık. 10 yılda İstanbul'da ulaşıma yapılan yatırım miktarı 32 milyar lira. Bunun 15 milyarı metroyla ilgili....