20 / 07 / 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER A.Ş. kapsamında istihdam edilmek üzere 32 yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?




İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER A.Ş., bünyesinde istihdam edilmek 32 yeni personel alımı yapacağını açıkladı. İlan kapsamında, 15 aşçı yardımcısı, 6 garson ve 11 temizlik görevlisi olmak üzere toplam 32 personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İBB İSPER A.Ş PERSONEL ALACAK

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; 15 Aşçı yardımcısı ve 6 garson pozisyonları için en az ilköğretim mezunu olmak, tercihen meslek liselerinin yiyecek içecek servis hizmetleri alanından mezun olmak gerekiyor. Öte yandan, daha önce benzer pozisyonlarda en az 2 sene deneyim sahibi olmak, temizlik kurallarına dikkat etmek ve vardiyalı çalışmaya uygun olmak şartları da bulunmaktadır.

Bu süreçte 11 Temizlik görevlisi pozisyonu için de en az ilköğretim mezunu olmak gerektiği ifade edildi. Tercihen daha önce benzer pozisyonlarda çalışmış olmak, temizlik kurallarına dikkat etmek ve vardiyalı çalışmaya uygun olmak aranan nitelikler arasında yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvurular, 19 Temmuz - 21 Temmuz 2024 tarihleri arasında İBB’nin kariyer internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilebilecek. KILAVUZ: https://media.iskur.gov.tr/91541/isper-kurum-disi-kamu-isci-alim-ilan-formlari-hk_ek_kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilan-formlari-79-pdf.pdf

Sağlık Bakanlığı 1468 personel alımı yapacağını duyurdu!

İŞKUR açıkladı! Belediyelere personel alımı yapılacak...

ÇAYKUR personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi kadrolara kaç personel alınacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!


Geri Dön