17 / 07 / 2024

ÇAYKUR personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi kadrolara kaç personel alınacak?

ÇAYKUR personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi kadrolara kaç personel alınacak?

KPSS 2024/1 tercih başvuruları doğrultusunda, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından 97 personel alınacağı açıklandı. Önlisans ve lisans memur alımı branşları ve şartları neler? Hangi pozisyonlara personel alınacak ve başvurular nereden ve nasıl olacak?


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


KPSS 2024/1 tercih başvuruları doğrultusunda, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından önlisans ve lisans memuru olmak üzere 97 personel alınacağı kaydedildi. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Belirlenen süreç kapsamında, önlisans ve lisans memur alımı branşları ve şartları neler? Hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

ÇAYKUR 97 PERSONEL ALACAK

ÖNLİSANS MEMUR ALIMI BRANŞLARI VE ŞARTLARI

- 16 Eksper alımı nitelikleri: 3109 nitelik kodu ile Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi önlisans programından mezun olması gerekmektedir.

LİSANS MEMUR ALIMI BRANŞLARI VE ŞARTLARI

- 81 Anbar Memuru alımı nitelikleri: 4453 Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Finans ve Muhasebe, Muhasebe ve Denetim, İşletme-Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Maliye veya Muhasebe Bilgi Sistemleri lisans programlarının birinden mezun olunması gerekir.

- 4421 nitelik kodu ile Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi- Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi, Uluslararası Ekonomi lisans programlarının birinden mezun olmak lazımdır.

- 4431 nitelik kodu ile İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe- Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, İşletme Bilgi Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olunması gerekmektedir.

ÇAYKUR personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi kadrolara kaç personel alınacak?

- 4639 nitelik kodu ile Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olması gerekir.

- 4531 nitelik kodu ile Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olması gerekir.

- 4533 nitelik kodu ile Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

- 4825 nitelik kodu ile Ziraat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

- 4845 nitelik kodu ile Bitkisel Üretim, Bahçe Bitkileri, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Kültür Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Toprak, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Toprak Bilimi ve Tarım Kimyası, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri lisans programlarının birinden mezun olunmalıdır. 

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar 18 Temmuz 2024 tarihine kadar başvurularını ÖSYM’nin AİS internet sitesinden gerçekleştirebilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 personel alımı yapacak!

İletişim Başkanlığı personel alımı yapacak!

 


Geri Dön