29 / 07 / 2024

istanbul çad kardeş şehir protokolü

istanbul çad kardeş şehir protokolü

Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüşen Başkan Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine arasındaki “Kardeş Şehir” protokolü kapsamında birçok alanda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklarını söyledi.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Adıyaman'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 4 kardeş yaralandı!

Adıyaman Gerger'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgasında 4 kişi yaralandı.

İstanbul Çadırı MIPIM 2019'da görücüye çıktı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

Trabzon'da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı,  geri döndüğünde tek katlı evinin yıkıldığını gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin yıktığını iddia etti.

Adım İstanbul'da Kasım ayının son fırsatı!

Adım istanbul Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...

Ukra City, Ödül İstanbul adıyla satışta!

Bir türlü teslim edilemeyen Ukra City, artık Özyurtlar Holding güvencesi altında yatırımcısıyla buluşuyor. Özyurtlar, eski adıyla Ukra City yeni adıyla Ödül İstanbul’u ev sahipleriyle buluşturmak için çalışmalara başlıyor.

MIPIM'de 685 metrekarelik İstanbul çadırı kuruldu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM dün açıldı. 90 ülkenin yer aldığı fuarda stant açan 2 bin 600 firma stand açarken binden fazla proje tanıtıldı. Fuarda 685 metrekarelik İstanbul çadırı da büyük ilgi gördü.

Adım İstanbul Başakşehir ödeme koşulları!

Adım İstanbul Başakşehir ödeme koşulları kapsamında peşin alımlarda indirim imkanı sağlanıyor. 2018 yılı başında teslim edilecek olan projede birçok sosyal yaşam alanı yer alıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev tipleri 2+1'den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Adım İstanbul fiyatlar!

Adım İstanbul fiyatlar dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Başakşehir'de inşa edilen projede 615 konut ve 120 dükkan yer alıyor.

Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje 3 kule ve 3 bloktan oluşuyor. Projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Başakşehir Adım İstanbul teslim tarihi!

Başakşehir Adım İstanbul teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim!

3 kule ve 3 bloktan oluşan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından yükseliyor. Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

istanbul çad kardeş şehir protokolü Haberi

istanbul çad kardeş şehir protokolü


Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüşen Başkan Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine arasındaki “Kardeş Şehir” protokolü kapsamında birçok alanda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklarını söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine şehri arasındaki “Kardeş Şehir” protokolüne imza attı ve ardından Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüştü.


Görüşmede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının yanı sıra, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), UCLG ve BM UNACLA Başkanlığını da yürüttüğünü hatırlatan Kadir Topbaş, dost ve kardeş ülke Çad ile her alanda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.


“Türkiye sizin eviniz, sizi ikinci evinizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz ve her zaman ziyaret etmenizi bekliyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Topbaş, uluslararası bütün toplantılarda yaptığı konuşmalarda Afrika’nın haklarını özellikle savunduğunu vurguladı. TİKA...