29 / 07 / 2024

İstanbul çad kardeş şehir

İstanbul çad kardeş şehir

Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüşen Başkan Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine arasındaki “Kardeş Şehir” protokolü kapsamında birçok alanda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklarını söyledi.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

MIPIM 15-18 Mart'ta!

GYODER'in 300 metrekarelik "İstanbul Çadırı" ile yer alacağı, MIPIM, 15-18 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Next Level İstanbul geliyor! Yeni proje!

Pasifik İnşaat, Ortaköy'deki projesi için düğmeye bastı. Next Level İstanbul adıyla yükselecek projede ofis ve konutlar yer alacak.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Adıyaman'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 4 kardeş yaralandı!

Adıyaman Gerger'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgasında 4 kişi yaralandı.

Uzmanlardan Kanal İstanbul açıklaması!

İBB, Kanal İstanbul Çalıştayı bildirilerini kitap haline getirdi. Kitabın editörlerinden Prof. Dr. Derin Orhon, “Yıllar boyu İstanbul’u çok hoyrat kullandık ve bu noktalara getirdik. Şimdi de ölümcül bir darbe vurmak istiyorlar. Kanalın, İstanbul adıyla bile bir arada konuşulmaması gerekir” dedi.

İstanbul Çadırı MIPIM 2019'da görücüye çıktı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.

Trabzon'da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı,  geri döndüğünde tek katlı evinin yıkıldığını gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin yıktığını iddia etti.

İstanbul Havalimanı resmen açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da inşa edilen ve herkes tarafından adının ne olacağı merak edilen 3. havalimanın adını açıkladı. Erdoğan havalimanına "İstanbul" adının verildiğini söyledi...

MIPIM'de şehirler yarışıyor!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla düzenlenen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından olan MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı açıldı. MIPIM, bu yıl "Dünyada Şehirlerin Haritası Değişiyor" mottosu ile gerçekleşiyor.

Emlak Konut GYO MIPIM 2018'de yatırım fırsatlarını anlattı!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı’nda yerini alan Emlak Konut GYO, yabancı yatırımcılarla buluştu.

Misal İstanbul 16 Kasım'da görücüye çıkıyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Ahes Misal İstanbul adıyla Gaziosmanpaşa’da hayata geçiriliyor. 

İstanbul çad kardeş şehir Haberi

İstanbul çad kardeş şehir


Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüşen Başkan Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine arasındaki “Kardeş Şehir” protokolü kapsamında birçok alanda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklarını söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine şehri arasındaki “Kardeş Şehir” protokolüne imza attı ve ardından Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüştü.


Görüşmede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının yanı sıra, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), UCLG ve BM UNACLA Başkanlığını da yürüttüğünü hatırlatan Kadir Topbaş, dost ve kardeş ülke Çad ile her alanda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.


“Türkiye sizin eviniz, sizi ikinci evinizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz ve her zaman ziyaret etmenizi bekliyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Topbaş, uluslararası bütün toplantılarda yaptığı konuşmalarda Afrika’nın haklarını özellikle savunduğunu vurguladı. TİKA...