03 / 05 / 2024

istanbul çekmeköy ev projeleri

istanbul çekmeköy ev projeleri

Beşyıldız Ekşioğlu tarafından İstanbul Çekmeköy'de 4 tarafı yeşilliklerle dolu dolan projesi Mira Çekmeköy'de doğal yaşam ve önemli yerlere rahat ulaşım gibi avantajlar sunuluyor.

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar...

İstanbul Çekmeköy'de konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birbahçe Çekmeköy'de 720 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Birleşim Grup tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Birbahçe Çekmeköy projesinde satış süreci devam ediyor. Oturuma hazır projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

Çekmeköy Alemdağ’da inşa edilen Casa Bella Evleri'nde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 20 adet lüks bahçe dubleks ve 20 adet lüks çatı dubleks ev bulunuyor.

Nef Çekmeköy'den 0,79 faiz fırsatı! 

Nef imzasıyla yükselen Nef Çekmeköy projesinde son 50 daire satışta. Nef ev almak isteyenler için 0,79 faiz fırsatı sunuyor. 

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme'de ön talep dönemi başlıyor!

8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Dap Yapı için bir ilke de ev sahipliği yapacak. Proje çalışmaları devam eden Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme için ilk kez fuarda ön talep alınacak...

İstanbul Çekmeköy’deki askeri alan imara açılıyor!

İstanbul Çekmeköy’deki askeri alanın planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan geçti. 

istanbul çekmeköy ev projeleri Haberi

istanbul çekmeköy ev projeleri

Beşyıldız Ekşioğlu'nun 16 bin metrekare alanda 8 bllokta 160 daireden oluşan projesi Mira Çekmeköy'de teslimler Kasım 2012'de yapılacak.


Yüzde 74'ü yeşil alanlardan oluşan müstakil ev havasında doğa ile iç içe bir yaşam sunulan Mira Çekmeköy'de büyüklükleri 110 ila 200 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 daireler ve 4+1 dubleks ve 5+1 çatı dubleksleri yer alıyor. Mira Çekmeköy'de;


- 2+1 daireler 380-390 bin TL


- 3+1 daireler 430-480 bin TL


- 4+1 dubleks daireler 610 bin TL


- 5+1 çatı dubleksleri 630 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor. 


 


Mira Çekmeköy, metro durağına yürüme mesafesinde ter alıyor. Projede ankastre ocaklı fırı,...