07 / 05 / 2024

istanbul cityscape fuarı

istanbul cityscape fuarı

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

Steelin 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Yapı sistemleri markası Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Şirket, fuarda ilgi odağı oldu.

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’na sponsor oldu!

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’nın ana sponsoru oldu. 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleşecek olan fuara 52 firma ve 250 proje katılacak.

istanbul cityscape fuarı Haberi

istanbul cityscape fuarı

İstanbul'da Lütfi Kırdar'da 24 Mart'ta başlayıp 26 Mart tarihine kadar sürecek fuara, başta Körfez Bölgesi olmak üzere, Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerden yabancı yatırımcı ve fonların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Fuar özel ödeme imkânları ve yüzde 15'e varan artı indirimler bireysel yatırımcılara kazandıracak. 


60 ŞİRKETTEN FARKLI PROJELER

Cityscape Turkey, 7.000 metre karelik fuar alanında 60'm üzerinde şirketi ağırlayarak, Cityscape tarihindeki en büyük lansman organizasyonunu olacak. Etkinlikte başta Ağaoğlu, DKY İnşaat, EGE Yapı, Green Valley Real Estate, Kuzu Group, Metropol istanbul, Ofton, Piyalepaşa İstanbul, Polatyol-Eston İnşaat, Quasar istanbul, Sinpaş ve Suryapı olmak üzere Türkiye'deki öncü yatırımcüar ve projeleri yatırımcıların ve konut alıcılarının beğenilerine sunulacak. 


FUARA ÖZEL İNDİRİM KAMPANYALARI

Ege Yapı, satışı devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ve yeni projeleri olan Kağıthane, Çekmeköy, Yedikule...