06 / 05 / 2024

istanbul Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

istanbul Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde revizyona gidiliyor!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinin açılış tarihi son olarak 2023 yılına kadar ertelendi. Revizyona gidilen projede detayların 1 ay içerisinde belli olması bekleniyor.

Kanal İstanbul uluslararası hukuka göre ele alındı!

MÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Kuran, "Kanal İstanbul'a uluslararası bir statü tanınmasından ziyade diplomatik bir atak yapılarak Türkiye'nin bu projeye neden ihtiyaç duyduğunun anlatılması gerekir." dedi. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın tarafından kuruldu.

İBB İstanbul Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Uluslararası Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını açıklayan Uysal, projenin 2019'da açılacağını açıkladı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin videosu yayınlandı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin bölgeye kattığı değeri anlatmak adına video hazırlandı. Bölge değeri ve gelişimi hakkında sektör temsilcileri görüşlerini açıkladı. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi konut alanı oldu!

Yaklaşık 5 milyar dolarlık bir bütçe ile hayata geçirilen  İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinin açılış tarihi önce 2016’ya, ardından 2018’e ertelendi. 

Şems İstanbul Uluslararası İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Uluslararası İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Abdulhadı Alsawadı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstanbul'da Uluslararası Gençlik Merkezi inşa edilecek!

İBB Geçlik Meclisi, BM Habitat ile Dünya Yerel Gençlik Meclisleri Birliği kuracak. Dünya gençliği yürütülecek ortak projeler için İstanbul'da buluşacak. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi olacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi-Çin ve Hindistan Üzerinden Global Krize Bakış ve Türkiye konferansına katıldı. Ağbal, İstanbul’u Uluslararası Finans Merkezi yapmayı istediklerini söyledi.

istanbul Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Haberi

istanbul Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

İstanbul'da Lütfi Kırdar'da 24 Mart'ta başlayıp 26 Mart tarihine kadar sürecek fuara, başta Körfez Bölgesi olmak üzere, Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerden yabancı yatırımcı ve fonların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Fuar özel ödeme imkânları ve yüzde 15'e varan artı indirimler bireysel yatırımcılara kazandıracak. 


60 ŞİRKETTEN FARKLI PROJELER

Cityscape Turkey, 7.000 metre karelik fuar alanında 60'm üzerinde şirketi ağırlayarak, Cityscape tarihindeki en büyük lansman organizasyonunu olacak. Etkinlikte başta Ağaoğlu, DKY İnşaat, EGE Yapı, Green Valley Real Estate, Kuzu Group, Metropol istanbul, Ofton, Piyalepaşa İstanbul, Polatyol-Eston İnşaat, Quasar istanbul, Sinpaş ve Suryapı olmak üzere Türkiye'deki öncü yatırımcüar ve projeleri yatırımcıların ve konut alıcılarının beğenilerine sunulacak. 


FUARA ÖZEL İNDİRİM KAMPANYALARI

Ege Yapı, satışı devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ve yeni projeleri olan Kağıthane, Çekmeköy, Yedikule...