06 / 05 / 2024

İstanbul demir ağı

İstanbul demir ağı

2002 yılında Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı ''Ulaşım Master Planı'' çerçevesinde 2023 yılına kadar İstanbul'un ulaşım sorununu çözecekmiş. 7 milyar dolarlık plana göre 2023 yılının sonunda kente 787 kilometre raylı sistem hattı döşenecekmiş.

Demir fiyatları arttı! Ev yaptıracaklar aman dikkat!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin hazırladığı Türkiye Metal Sanayi İhracat Endeksi, TR-METALENDEKS kasım ayı sonuçları açıklandı. Yayımlanan sonuçlara göre demir fiyatları kasım ayında arttı.

Demir ve demir dışı metallerde ihracat 7,4 milyar dolara ulaştı!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre, demir ve demir dışı metaller sektörünün Ocak-Temmuz 2023 döneminde ihracatı 7,4 milyar dolara kadar ulaştı.

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ömer Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Demir A Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir A Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Demir tarafından kuruldu.

Demir İnşaat, İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirecek!

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat, 2016'da İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, açıklamalarda bulundu.

İMKON'dan kaliteli demir açıklaması!

Beton ve Demir’in kalitesi, can ve mal güvenliği açısından, inşaat sektörünün, depreme karşı mukavemetinin, can damarıdır. İnşaat müteahhitleri konfederasyonu başkanı konu ile ilgili açıklama yaptı.

İstanbul'un Anadolu yakası demir ağlarla örülecek!

İstanbul genelinde raylı sistem uzunluğu 2019'a gelindiğinde yüzde 140, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 295 artacak. İBB'nin Stratejik Planı'na göre 2015 – 2019 yılları arasında raylı sistem projelerine 21,5 milyar TL harcanması hedefleniyor.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 2,7 milyon metrekareye erişti!

İstanbul’da A sınıfı ofis arzı ana ofis bölgelerinde neredeyse 2,7 milyon m2’ye erişti. Bu çeyrekte kiralama işlemlerinde öne çıkan bölge Levent-Etiler olurken, Avrupa Yakası’ndaki emilim Anadolu Yakası’ndan yüksek gerçekleşti...

Polat Holding Piyalepaşa’yı dönüştürecek!

Polat Holding, İstanbul Piyalepaşa’da kentsel dönüşüme başlıyor. Yaklaşık 15 yıldır geliştirme çalışmaları arsanın riskli alan ilan edilen bölgede yer almasıyla, kentsel dönüşüm projesi gündeme geldi.

Polat Holding, İstanbul Piyalepaşa'yı dönüştürecek!

Gayrimenkul ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Polat Holding, İstanbul Piyalepaşa'da bir parçasını 15 yıldan bu yana topladığı 85 dönümlük dev araziyi dönüştürmek için kolları sıvadı...

Polat Holding, Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

Polat Holding, İstanbul Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. 80 dönüm arazide 500 milyon dolar yatırım yapacak şirket, bölgede tapusuz evlerde oturanlara da ‘yeni ev alacak kadar’ ödeme yapacak.

Toyota’nın 58’nci plazası İstanbul’da açıldı!

Toyota’nın 58’nci ve en yeni plazası İstanbul’da açıldı. Toyota’nın İstanbul’daki 10’ncu yetkili satış ve servis noktası olan Toyota Plaza Kar, Haliç Köprüsü girişinde faaliyetine başladı.

İstanbul demir ağı Haberi

İstanbul demir ağı



KRONİK ULAŞIM SORUNU ANCAK 2023 YILINDA ÇÖZÜLECEK


İstanbul'a 7 milyar dolarlık raylı sistem planlanıyor


Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da yaşanan kronik ulaşım sorununu ortadan kaldırmak amacıyla hazırladığı ''Ulaşım Master Planı'' çerçevesinde kenti demir ağlarla örecek. 2023 yılına kadar devam edecek metro, hafif metro, tramvay, tünel ve havaray çalışmaları sonunda kente 787.8 kilometre raylı sistem hattı döşenecek ve çalışmaların sonunda toplam 7 milyar 189 milyon dolar (yaklaşık 12 katrilyon lira) harcanmış olacak.


     RAYLI sistem projelerinin kısa, orta ve uzun dönem olmak üzere üç periyotta yapılması hedefleniyor. Kısa dönemde yapılması planlanan raylı sistemlerin 2001 ile 2005 yılları arasında tamamlanması hedefleniyor. Orta dönem çalışmalarının...