28 / 04 / 2024

İstanbul Develiler Derneği

İstanbul Develiler Derneği

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

15 Temmuz Derneği'nden, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü!

15 Temmuz Birliğini ve Beraberliğini Yaşatma Derneği, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü düzenledi.

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

UKOM derneği yoluna İSKOM olarak devam edecek!

2015 yılında Ukracıty Komşuları Derneği olarak faaliyete geçen UKOM derneği, artık yoluna Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) olarak devam edecek.

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 12.5 bin TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 12 bin 500 TL bağış yaptı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı bu sene İstanbul'da yapıldı!

SMD’ler Çalıştayı, 8 Nisan 2017 tarihinde Kalebodur sponsorluğunda, Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD), İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyelerinin katılımıyla İstanbul Kalebodur Merkez Binası’nda yapıldı.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergisi 19 Ocak'ta!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, 19 Ocak’ta Teşvikiye’deki FMV’na ait Galeri Işık’ta, üyelerinin projelerinden oluşan bir sergi açıyor.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Le Corbusier’yi Ankara’da ağırlıyor!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını önce mart ayında açılan bir sergi ile İstanbul’da, ardında da nisan ayında İzmir’de izleyicilerle paylaşmıştı.

Emlak Konut GYO'dan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 8 milyon TL bağış yaptı.

Bakırköylüler Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı!

İstanbul’un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy’de, 2004 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyetini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Develiler Derneği Haberi

İstanbul Develiler Derneği


Erciyes üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı. ERÜ Senato Salonu'ndaki imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Develi'den eğitime destek verildiğine dikkati çekerek, "Entelektüel birikimin olması ilçe için de bizim için de bir kazanç. Önemli olan, okul, bina yapmak, buraya eğitimci göndermek değil, bu. bir kültür meselesidir. Karşılıklı etkileşim önemli. Eğitilmiş bir toplum oluşturmak gerekiyor. Eğitime sahip çıkmak bu memleketin en büyük meselesi. Size de sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


İstanbul Develiler Derneği Başkanı iş adamı Sami Dedeoğlu ise yıllardır inşaat sektörünün içinde olduklarını belirterek, "İstanbul Bağdat Caddesine yaptığımız inşaatla ilçeye yapacağımız inşaatın kalitesi aynı. Buraya gelecek öğrencilerimiz rahat etsin istiyoruz....