30 / 04 / 2024

İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi İnşaat Mühendisliği

İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi İnşaat Mühendisliği

Toplu Konut İdaresini (TOKİ) yaklaşık 5 yıldır vekalet ile yöneten Erdoğan Bayraktar, bugün başkanlığa atandı. Erdoğan Bayraktar'ın TOKİ Başkanlığı'na atanmasına ilişkin ikili kararname, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yiğit tarafından kuruldu.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Naki Erat tarafından açıldı.

İstanbul Metropol Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropol Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berktaş tarafından kuruldu.

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cenap Altıparmak tarafından kuruldu.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi İnşaat Mühendisliği Haberi

İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi İnşaat Mühendisliği


Bayraktar, 2002 Aralık ayından beri, TOKİ Başkanlığı'nı vekaleten yürütüyordu.


Trabzon'un Of ilçesinde 1949 yılında doğan Erdoğan Bayraktar, İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Anabilim Dalı Bölümünde; Metropol Şehirlerde Alternatif Yerleşim Birimleri konusunda Yüksek Lisans derecesi aldı.


-ASKERDE DE KONUT YAPTI


Vatani görevini yerine getirdiği 1977-1979 yılları arasında, Eskişehir-Afyon-Kütahya-Balıkesir'de 6 bin askeri lojman inşaatında kontrol amir vekilliği yapan Bayraktar, daha sonra bazı kooperatiflerde görev aldı.


1989-1999 yılları arasında İstanbul Büyükşehir ve Eminönü belediyelerinde belediye meclis üyeliği yaptı. 1995'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ'a genel müdür olan Bayraktar, 1999-2000 yılları arasında...