20 / 07 / 2024

istanbul dijital maketi

istanbul dijital maketi

Kadir Topbaş, İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını açıkladı.Yeni inşa edilecek yapıları bu makete yerleştirip şehre etkisine uygulamalı bakacaklarını belirten Başkan Topbaş, “Yapılarda Yükseklik serbest’ anlayışı artık ortadan kalkacak" dedi...

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Dijital Şehircilik Zirvesi 25 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışılacağı Dijital Şehircilik Zirvesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Dev İstanbul maketi Emlak Fuarı’nda sergileniyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü konut ve işyeri projeleri, CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıkarıldı. Fuarın ziyaretçilerine sürprizi ise İTO’nun yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu.

İTO’nun ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Fuarın ziyaretçilerine sürprizi ise İTO’nun yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu. Türkiye’de ilk kez CNR Emlak Fuarı’nda sergilenen maketle birlikte İstanbul ruhunun yerli ve yabancı ziyaretçilerle paylaşılması amaçlanıyor.

İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

CNR Emlak ve Natural Stone Fuarı eş zamanlı olarak CNR EXPO’da başlıyor. Sektör devlerini buluşturan CNR Emlak Fuarı’na İTO’nun “Yaşayan İstanbul” maketi damga vuracak.

Dev İstanbul maketi Tepebaşı'nda sergilenecek!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "MIPIM'deki o maketi İstanbul’a getiriyoruz. Tepebaşı'nda 500 metrekare özel bir çadır kuruyoruz. 3-4 ay içinde maketi de o özel çadırın içine koyacağız. Üzerine eklemeler de yapacağız." dedi.

MIPIM 2015'e İstanbul maketi damga vurdu!

Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM'e damgasını vurdu. Fuarda bu yıl kurulan 'İstanbul çadırı' ve kentin 96 metrekarelik dev maketi yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi

MIPIM 2015 Fuarı'nda en çok dev İstanbul maketi dikkat çekti!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında... En muhteşem olay... En prestijli etkinlik... "100 metrekarelik Yaşayan İstanbul maketi." Bunu söyleyenler... "Ziyaretçiler."

İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi tanıtıldı!

İstabul Ticaret Odası (İTO)' bugün Cannes'da 'Yaşayan İstanbul Maketi'ni tanıttı. Yaşayan İstanbul Maketi, bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olarak tasarlandı...

İTO, MIPIM'e İstanbul maketi ile katılacak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Fransa'nın Cannes şehrinde bu yıl 26'ncısı düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e bugüne kadar yapılmış en büyük “İstanbul Maketi” ile katılıyor.

MIPIM Fuarı İstanbul çadırına 96 metrekarelik İstanbul maketi!

MIPIM'e Türkiye’den iki uçak dolusu katılımcı gidecek. Fuarda kurulacak İstanbul çadırında şehrin 96 metrekarelik bir maketi de bulunacak..

İstanbul, MIPIM fuarında şov yapacak!

İSTANBUL, 10-13 Mart’ta Cannes’da düzenlenecek ‘gayrimenkul fuarı MIPIM’de şov yapacak. İTO, 300 metrekarelik İstanbul Çadırı kuruyor. Çadırın içinde 96 metrekarelik dijital İstanbul maketi ve İstanbul projeleri sergilenecek. Kentin yaşamı canlı yansıtıla

istanbul dijital maketi Haberi

istanbul dijital maketi

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını açıkladı.Yeni inşa edilecek yapıları bu makete yerleştirip şehre etkisine uygulamalı bakacaklarını belirten Başkan Topbaş, “Yapılarda Yükseklik serbest’ anlayışı artık ortadan kalkacak” dedi.


GAYRİMENKUL ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği  (GYODER)  tarafından düzenlenen 13. Gayrimenkul Zirvesi’ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul siluetini olumsuz etkileyecek yapıların önüne geçecek bir çalışma başlattıklarını açıkladı. İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını söyleyen Topbaş, “Yeni her bina bu maket içinde bakılacak ve etkileri önceden görülecek. İnşaatçılar eyvah demesin. Çünkü bu bir kısıtlama değil. Daha düzenli, daha insani ve nefes olan bir şehir için düzenleme” diye konuştu.


METRO FİYATALARI UÇURDU

10 yılda İstanbul’a 30 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını ve bunun yarısından fazlasının ulaşım için olduğunu belirten Topbaş, alt yapı...