08 / 05 / 2024

istanbul east west group emlak şirketi

istanbul east west group emlak şirketi

İstanbul East West Group Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Qubad Masud Azizi, Muhammet Polat ve Ahmad Shekib ortaklığıyla kuruldu...

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

East Meets West Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Meets West Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aızhan Betteley ve Chrıstopher D. Betteley ortaklığında kuruldu.

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

East West Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

East West Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nevin Yolcu ve Hadı El Kazwını ortaklığında kuruldu. 

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

West Side İstanbul proje fiyatları 2017!

Liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim sağlanan West Side İstanbul projesi 1.152 konut ve 166 mağazadan meydana geliyor. Proje Beylikdüzü'nde E-5 üzerinde inşa ediliyor. İşte West Side İstanbul proje fiyatları 2017...

West Side İstanbul ev fiyatları 2017!

West Side İstanbul ev fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. West Side İstanbul'da teslimler bu yılın sonunda gerçekleştiriliyor...

East West İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

East West İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Ammar K. Salman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

West Side İstanbul'dan dev kampanyaya destek!

“Beylikdüzü’nün en değerlisi” mottosuyla akıllarda yer edinen West Side İstanbul, gayrimenkul yatırımı konusunda başlatılan dev kampanyaya çok büyük avantajlarla destek veriyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları 400 bin liradan başlıyor. West Side İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda tamamlanacak...

istanbul east west group emlak şirketi Haberi

istanbul east west group emlak şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi 42/4 Sokak NO:11 Dükkan adresinde faaliyete geçirildi. 26 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Qubad Masud Azizi, Muhammet Polat ve Ahmad Shekib ortaklığıyla...