29 / 04 / 2024

İstanbul Elektrik Tünel ve Tramvay İşletme Müdürlüğü

İstanbul Elektrik Tünel ve Tramvay İşletme Müdürlüğü

Metrobüs hattı ilave kamera ve anons sistemi ihalesi İstanbul Elektrik Tünel ve Tramvay İşletme Müdürlüğü tarafından 13 Ağustos 2014 tarihinde 14.00'de yapılacak. Ve 120 günde tamamlanacak.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

BEDAŞ açıkladı: Elektrik tüketimi yüzde 30 geriledi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik dağıtım hizmeti sağlayan BEDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresinde elektrik tüketimindeki düşüşün, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 30'u bulduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Konutlardaki elektrik tüketimi şehir değiştirdi!

Normalleşme sürecinde evde geçen sürenin de azalmasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 Haziran-12 Temmuz'da meskenlerde elektrik tüketimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 3 düştü.

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Dikey yapılaşma elektrik tüketiminde Esenyurt’u zirveye taşıdı! 

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi olan Esenyurt'un, Avrupa yakasının en fazla elektrik tüketen ilçesi olduğu açıklandı. Tüketimde gelinen bu durumda, ilçedeki hızlı konut artışının etkili olduğu belirtiliyor...

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışması tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 istasyondan oluşacak, 24,5 kilometre uzunluğundaki Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı tünel tamamlanma törenine katıldı.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

İstanbul Elektrik Tünel ve Tramvay İşletme Müdürlüğü Haberi

İstanbul Elektrik Tünel ve Tramvay İşletme Müdürlüğü

İstanbul Elektrik Tünel ve Tramvay İşletme Müdürlüğü; Metrobüs hattı ilave kamera ve anons sistemi satın alınacak. Metrobüs hattı ilave kamera ve anons sistemi ihalesi 13 Ağustos tarihinde 14.00'de yapılacak. 


Metrobüs hattı ilave kamera ve anons sisteminin ihalesi Şahkulu Mah. Erkan-ı Harp Sok. No:2 Tünel 34420 Beyoğlu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:



2014/77856 İKN. İSTANBUL ELEKTRİK TÜNEL VE TRANVAY İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 44


METROBÜS HATTI İLAVE KAMERA VE ANONS SİSTEMİ SATIN ALINACAKTIR 

İETT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI


Metrobüs Hattı İlave Kamera ve Anons Sistemleri (Montajlı) Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


İhale Kayıt Numarası : 2014/77856


1 -İdarenin


a) Adresi Şahkulu Mah. Erkan-ı Harp Sok. No:2 Tünel 34420 Beyoğlu BEYOĞLU/İSTANBUL


b) Telefon...