27 / 08 / 2024

istanbul emlakta 2. oldu

istanbul emlakta 2. oldu

Avrupa'nın önde gelen 500 gayrimenkul yatırımcısı, Moskova ve İstanbul'u, Avrupa'da emlak ve müteahhitlik yatırımlarına en uygun şehirler olarak belirledi.

İstanbul'da 2,5 yıl sonra mezar yeri kalmayacak!

İBB'nin verilerine göre, İstanbul'da boş mezar yeri sayısı 177 bin 172. İstanbul'da yeni mezar yeri açılmazsa yaklaşık 2,5 yıl sonra mezar kalmayacak

OYAK'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

Konut yatırımında rotasını İstanbul'a çeviren OYAK, Başakşehir ve Ayazağa'da 2 yeni projeye hazırlanıyor....

İstanbul'da 2 bin 113 ucuz konutun kurası için son günler!

KİPTAŞ ile TOKİ İstanbul'da toplam 2 bin 113 ucuz konutu kurayla satışa çıkardı. Ucuz ev arayanların hayallerini gerçekleştirecek bu iki projeye toplam 25 bin 946 adet başvuru geldi...

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

Kanal İstanbul ile 2 yat limanı geliyor!

Çılgın proje Kanal İstanbul projesi ile Küçükçekmece ve Sazlıdere yat limanları ile ilave 2 bin 60 teknenin yanaşabileceği limanlar yapılacak...

Emlak Konut İstanbul'da 2 dev proje yapacak!

Emlak Konut İstanbul'da 2 yeni proje yapacak. Projelerin biri Şişli Teşvikiye'deki Marmara Üniversitesi arazisinde, bir diğeri de Çekmeköy Taşdelen'deki Çekmeköy Kışlası arazisinde hayata geçirilecek. 

Kurtköy Lens İstanbul'da 2 bin TL'den başlayan taksitler!

Toplam 1.162 adet daire ile 85 adet ticari birimden meydana gelen Kurtköy Lens İstanbul'da 2 bin TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

İstanbul'da 2 dev arsa satışı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yeni gelişme alanı olan Riva ve Kartal'daki 2 arsa satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsalar yazılı teklif alma usulü ile satılacak. 

TOKİ 2018'de İstanbul'da 2 bin 750 konut satacak!

2018 yılında 70 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ'nin gündeminde dar gelirli vatandaşlar da var. Bu yıl İstanbul'da 2 bin 750 adet konutu satışa çıkacak olan TOKİ, bu konutların bır kısmnı dar gelirli vatandaşlara satmayı planlıyor. 

Teknopark İstanbul'un 2. etabı tamamlandı!

Türkiye'nin kendi markalarını oluşturacak bir teknoloji üssü olması hedeflenen Teknopark İstanbul'un 2. etabı tamamlandı..

İstanbul'a 2 yeni dev ilçe geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, İstanbul'un 2 kıtasında 2 yeni dev bölge için çalışma başlattıklarını söyledi. Avrupa Yakası'na kurulacak yeni şehrin nüfusu 1 milyon olacak. İlk etapta Esenler, Güngören, Bağcılar, Eyüp ve Sultangazi yeni şehir bölgesine taşınacak.

İstanbul'da 2 milyon yapı tehlike arz ediyor!

İnşaat mühendisleri yağmurda ağır darbe alan İstanbul'un olası depremde büyük hasar göreceğini söyledi. Mühendislere göre şehirde 2 milyon yapı tehlike arz ediyor.

istanbul emlakta 2. oldu Haberi

istanbul emlakta 2. oldu

Dünyaca ünlü danışmanlık şirketi PricewaterhouseCoopers'ın gayrimenkul sektörünün kar amacı gütmeyen lider kuruluşu Urban Land Institute'la ortaklaşa gerçekleştirdiği "Avrupa Emlak Piyasasında Gelişmekte Olan Trendler 2008" araştırmasında bir yıl önce 11'inci sırada bulunan İstanbul 2'nciliğe yükselirken, 19'uncu sıradaki Moskova liste başı oldu. Araştırmada geçen yıl 9'uncu sırada bulunan Almanya'nın liman kenti Hamburg, bu yıl 3'üncülüğe yükselirken Münih, 4'üncü sıradaki yerini korudu. Geçen yılın birincisi Paris, bu kez 5'inciliğe inerken Avrupa emlak pazarının eski gözdesi Londra ise mortgage krizi nedeniyle bu yılki sıralamada 15'inciliğe geriledi. Londra, aynı araştırmada geçen yıl Paris'in ardından 2'nci sıradaydı.