18 / 07 / 2024

istanbul enflasyon nisan

istanbul enflasyon nisan

İstanbul'da nisan ayında bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlar aylık bazda yüzde 1.04, yıllık bazda ise yüzde 10.53 artış gösterdi.

Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı! TÜİK resmen duyurdu! Yıllık enflasyon yüzde 69,80 oldu!

Nisan 2024 enflasyon rakamları Türkiye İstatistik Kurumu,  tarafından açıklandı. Resmi rakamlara göre, aylık enflasyon yüzde 3,18; yıllık enflasyon ise yüzde 69,80 olarak kaydedildi.

Avro Bölgesi'nde enflasyon Nisan ayında yıllık bazda yüzde 7 oldu!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde enflasyon, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 7 seviyesine çıktı.

Yıllık enflasyon Nisan 2021'den bu yana en düşük seviyesinde! 

Acı verici derecede yüksek fiyatlara katlanmakla geçen iki yıllık bir zorluk oldu, Çarşamba günü yayınlanan en son Tüketici Fiyat Endeksi'ne göre, yıllık enflasyon Nisan ayında yavaş ama istikrarlı yavaşlamasına devam etti.

Piyasaların beklediği haber geldi! Senelik enflasyon %4,9'e erişti

ABD'de meydana gelen enflasyon, Nisan ayında %0,4 oranında yükselişe çıkarken; senelik oranda %4,9 seviyesinde meydana geldi. Piyasa tahminine göre ülkenin enflasyonunun aylık olarak %0,4 çıkması, senelik bazda ise %5,0 olması tahmin ediliyordu.

ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

ABD enflasyon oranı Nisan ayı verielri merak konusu olmaya devam ediyor. ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

Nisan 2023 enflasyon rakamları açıklandı! İşte TEFE TÜFE Nisan 2023 rakamları!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TEFE TÜFE Şubat 2023 rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklandı. Peki Nisan 2023 enflasyon rakamları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Nisan2023 rakamları...

İstanbul’un nisan ayı zam şampiyonları peş peşe açıklandı! En yüksek artış ayakkabıda!

İstanbul'un zam şampiyonları peş peşe açıklandı. Bu kapsamda nisanda önceki aya göre en çok erkek ayakkabı ücreti yükselirken en fazla düşüş yeşil soğanda gerçekleşti. İşte diğer ürünler ve zam oranları...

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon Nisan ayında yüzde 7'ye yükseldi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından verilere göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Nisan ayında aylık yüzde 0,7 ve yıllık yüzde 7 arttı. İşte merakla beklenen o rakamlar...

İstanbul’daki güncel enflasyon rakamları tam bu kadar oldu! Herkes şaştı kaldı!

3 Mayıs Çarşamba günü açıklanacak enflasyon verisi öncesi öncü gösterge olarak kabul edilen İstanbul enflasyonu İTO tarafından paylaşıldı. Bu kapsamda, İstanbul’dan nisan ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 4,57 artış gösterirken yıllık artış yüzde 62,46 olarak kayıtlara geçti.

TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yönde? 2023 Nisan ayı enflasyon oranları açıklanacak mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), her ay açıkladığı enflasyon rakamlarıyla birçok ekonomik faktörü etkiliyor. Nisan ayı enflasyon rakamları da merakla bekleniyor. Bu rakamlar, asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi birçok önemli konuya yön veriyor. Peki TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yön

İşte ENAG'a göre Nisan ayında hesaplanan enflasyon oranı! Memur maaşından 2 bin 432 lira gitti

Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) araştırmasına göre, nisan ayı enflasyonu yüzde 8,68 oldu. Yıllık enflasyon ise yüzde 156,86'ya yükseldi. Nisan ayında en fazla fiyat artışı giyim ve ayakkabı sektöründe oldu.

TEFE TÜFE Mayıs 2022 rakamları! Nisan 2022 enflasyon rakamları ne oldu? İşte Mayıs 2022 TEFE TÜFE oranları!

TEFE TÜFE Mayıs 2022 rakamları resmen açıklandı. Peki Nisan 2022 enflasyon rakamları ne oldu? İşte Mayıs 2022 TEFE TÜFE oranları...

Nisan 2022 enflasyon oranları resmen açıklandı! İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları!

Merakla beklenen TEFE TÜFE Nisan 2022 oranları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Nisan 2022 enflasyon oranları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları...

istanbul enflasyon nisan Haberi

istanbul enflasyon nisan

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 2020 Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre 2020 Nisan ayında İstanbul'da perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme indeksi bir önceki aya göre yüzde 1.04, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise yüzde 0.83 oranında arttı.

Sputniknews'de yer alan haber göre; bir önceki yılın aynı ayına göre artış oranı İTO'nun 1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksi'nde yüzde 10.53, Toptan Eşya Fiyatları İndeksi'nde ise yüzde 8.09 olarak gerçekleşti. 

Perakende fiyatlarda artış, konut harcamalarında azalış yaşandı

Nisan 2020’de perakende fiyatlarda bir önceki aya göre; giyim harcamalarında yüzde 3.07, gıdada yüzde 2.56, ev eşyası harcamalarında yüzde 1.77, diğer harcamalar grubunda yüzde 0.37, sağlık ve kişisel bakımda yüzde 0.01 artış görüldü.

Konut harcamalarında yüzde -1.95, kültür, eğitim ve eğlence harcamalarında...