03 / 05 / 2024

İstanbul FSM Köprü

İstanbul FSM Köprü

Sabah saatlerinde başlayan kabus öğle saatlerinde de sürdü. Akşam ise tam bir keşmekeşin yaşanması bekleniyor. Akşam trafiğine saatler kala İstanbul'da bir merkezden diğerine gitmek saatler alıyor.

İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı: Tahliye planı yapıldı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul depremi ile ilgili yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları tek tek açıkladı. Peki İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? İşte ayrıntılar...

Global, Centricus Grubu'ndan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teklif!

Global Yatırım Holding A.Ş., Londra merkezli Centricus Asset Management ve Çinli bir yatırımcının yer aldığı ortak girişim grubu İstanbul 3. köprü hisse alımı için due dilligence sürecini sürdürürken Haziran sonuna kadar Astaldi’ye bağlayıcı teklif sunacak...

3. Köprü projesinin ÇED raporuna ilişkin 8 sorun mecliste!

İstanbul 3. Köprü projesinin Çevresel ve Sosyal Etki Değerlendirme Raporu'ndaki analizler açısından değerlendirilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

DPÜ öğrencileri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ’ nin ( DPÜ ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İstanbul 3. Köprü ve Otoyol Projesi Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu.

Schréder, Boğaziçi ve FSM köprülerini aydınlatacak!

Asya ve Avrupa’yı birleştiren Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve Boğaziçi köprüsünün yol aydınlatmasını Schréder üstlendi. Türkiye’de LED armatürleri ile gerçekleşecek ilk otoyol aydınlatma projesiyle yüzde 52 oranında enerji verimliliği sağlanacak.

3. köprü bağlantı yollarının imar planı iptal edildi!

İSTANBUL 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi.

3. Köprü’nün bağlantı yollarına iptal!

İstanbul 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi. İşte ayrıntılar...

3. köprü bağlantı yolları neden durduruldu?

İSTANBUL 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi.

İMSİAD'tan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne teknik gezi!

İstanbul 3. Köprü inşaatının ardından İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’ne de teknik gezi düzenleyen İMSİAD yönetimi, tekne ile Güney Kulesi, Kuzey Kulesi, Güney Ankraj Bloğu ve Kuzey Ankraj Bloğu’nda devam eden çalışmaları denizden inceledi.

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

CHP köprü geçiş ücretlerinin kaldırılması için TBMM'ye kanun teklifi sundu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinden geçiş ücreti alınmaması hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı (TBMM)'na kanun teklifi sundu.

FSM Köprüsü'ndeki ücret toplama sistemi tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 25 Ocak 2015'te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki trafik akışının bugün saat 16.30'dan itibaren normale döneceğini açıkladı.

1981 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün kaderi belli olacakmış!

1981 yılında İstanbul Galata Köprüsü'nün yerine yenisinin yapımı çalışmalarına başlanmış. Japonlar tarafından hazırlanan 3 tip ön etüt projesinden birine karar verilirse tarihi köprü sökülecek ya da sadece yayalar için açık tutulacakmış.

İstanbul FSM Köprü Haberi

İstanbul FSM Köprü

Bugün İstanbullular trafik yoğunluk kameralarını ve güzergah planlama sistemini çok daha etkin bir şekilde kullanıyor. Ancak trafikten kaçmanın çaresi yok. 


İşte İstanbul'da an itibariyle güzergah varış tahminleri... 


D100 Gümüşyaka - Kınalı Kavşağı yönünde, Tem Akşemseddin Viyadüğü Metris yönünde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazalarının yanı sıra Maslak İTÜ önünde, Hacıosman yönünde de zincirleme trafik kazası yaşandı.

Bu üç kaza İstanbul'un sıkıntılı trafiğini iş çıkış saatlerinde daha da zora sokabilir.


Mahmutbey - FSM  mesafe 23 km, normal şartlarda 17 dakika.......An itibariyle 169 dakika


Atatürk Havalimanı - FSM mesafe 32 km     An itibariyle 176 dakika


Mahmutbey - Sarıyer mesafe 29 km An itibariyle 150 dakika


Başakşehir - FSM mesafe 27 km An itibariyle 200 dakika olarak hesaplanıyor


Anadolu Yakası'ndan Avrupa'ya geçişte ise ciddi bir sıkıntı yaşanmıyor.


Kartal -...