11 / 05 / 2024

istanbul fünikeler projeleri

istanbul fünikeler projeleri

Galatasaray yönetimi, TT Arena'ya gelecek taraftarın stadyum yakınındaki alışveriş merkezlerine ulaşımı için füniküler projesine start verdi. Fünikeler, Vadi İstanbul ile TT Arena'yı birbirine bağlayacak.

Gayrimenkul sektörü Kanal İstanbul fırsatını değerlendirmeli!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Önümüzde Kanal İstanbul gibi bir proje var. Bu önemli projeyi, GYO'lar, büyük geliştiriciler, büyük bir konsorsiyumla belki de birlikte geliştirebiliriz" diye açıklama yaptı. 

Ödül İstanbul fırsatları için son hafta! 219 bin TL'ye 1+1!

Ödül İstanbul projesinde sunulan fırsatlar bu hafta sona eriyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

İstanbul'un silüeti vakıf eserlerinden oluşuyor!

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan, İstanbul silüetinde yer alan birçok yapının vakıf eseri olduğunu, bu eserler çıkarıldığında, geriye İstanbul diye bir şeyin kalmayacağını söyledi.

Skyland İstanbul Seyrantepe'de 48 ay sıfır faiz!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projesi Skyland İstanbul Evleri'nde 48 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Skyland İstanbul projesinde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

AC Yapı'dan Moment İstanbul için 2 ödeme fırsatı!

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki seçenek sunuyor. İsteyenler peşin alımlarda geçerli yüzde 20 prim garantisinden, isteyenler ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanabiliyor.

West Side İstanbul'da sıfır peşinat kampanyası!

West Side İstanbul'da sıfır peşinatla, yüzde 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Beylikdüzü'nde yer alan West Side İstanbul projesi 2017'nin sonunda tamamlanacak...

Resim İstanbul Nefes'te 48 ay 0 faiz ödeme fırsatı!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinin Nefes etabında cazip fırsatlar sunuluyor. Toplam 28 bloktan oluşan proje 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Maltepe'de 0 faizle 60 ay taksit fırsatı!

Ritim İstanbul Maltepe'de 0 faizle 60 ay taksit fırsatı sunuluyor. Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Ritim İstanbul projesinde home ofislerin fiyatları 488 bin liradan başlıyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faiz! 149 bin TL'ye!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faiz taksitli ödeme kampanyası devam ediyor. Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'da fiyatlar 149 bin TL'den başlayarak değişiyor...

HEP İstanbul’da önce taksit sonra peşinat fırsatı!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul’da peşin fiyatına sıfır faiz!

Özyurtlar İnşaat, şimdi de yeni yılın ilk kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Peşin fiyatına sıfır faiz ve 48 ay vadeyle daire sahibi olma fırsatı sunan ‘Nlogo İstanbul’da, ikinci etap satışları devam ediyor.

Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı!

"Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı" sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Ofisleri hemen teslim ediliyor. Proje 32 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

istanbul fünikeler projeleri Haberi

istanbul fünikeler projeleri

Geride kalan sezonda ulaşımı büyük sıkıntı olan TT Arena'ya yeni yönetim sahip çıktı. Yeni sezon başlayana kadar metro sorununu çözmeye kararlı olan sarı-kırmızılı kulüp, asıl hamlesini Arena çevresine yapacak. Seyrantepe'de stat yakınındaki konut projelerini (Vadi İstanbul) lehine çevirmeyi planlayan sarı-kırmızılı yönetim, füniküler projesine start verdi. Buna göre TT Arena yakınındaki sitelerin alışveriş merkezlerinden stadın içine fünikülerle ulaşım sağlanacak ve böylece taraftarın maç öncesi Aslantepe'de sosyal hayatına devam etmesi sağlanacak. Arena, metro-füniküler arası pasaj olacak ve taraftarlar bu yoldan maçlara...