15 / 05 / 2024

istanbul galata tarihi doğan apartmanı

istanbul galata tarihi doğan apartmanı

İstanbul'daki Doğan Apartmanı'nda oturmak için 'para' yeterli değil. Binada yaşayanların da sizin taşınmanıza onay gerek. Yani Tarkan, Sezen Aksu ve Okan Bayülgen'den izin şart...

Borsa İstanbul’da tarihi zirvesine yüzde 30’dan uzak olan hisseler! İşte BIST 100’ün o şirketleri 

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor kırmaya devam ederken, bazı hisselerdeki kayıplar da sürüyor. Yatırım Yolcusu X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tarihi zirvelerinin yüzde 30 ve daha uzağında olan şirketleri listeledi. İşte borsa yükselirken, yatırımcısını güldürmeyen o hisseler…

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

İstanbul Galata Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! Son başvuru tarihi 1 Mart 2023!

İstanbul Galata Üniversitesinden Akademik Personel Alım İlanını yayımladı. Birçok bölümde alım yapılacağı belirtildi.

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş! Bir yılda yüzde 177 yükseliş!

Borsa İstanbul her gün rekorlarına bir yenisini eklemeyi sürdürüyor. Borsa İstanbul gün içi tarihi zirvesini 300 puanın üzerine taşıdı. İşte detaylar!

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

İstanbul'un tarihi yapıları risk altında!

Dünya Hava Kirliliği Raporu'nda Türkiye, 106 ülke arasında 46'ncı sırada yer aldı. Uzmanlar, bu durumun tarihi yapılara zarar verdiğini söyledi.

İstanbul'daki tarihi eserlerin restorasyonu 2021'de tamamlanacak!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 2021 yılı hedefleri doğrultusunda, İstanbul'da Beyazıt, Fatih, Eminönü ve Sirkeci'de yer alan tarihi eserlerin restorasyonunun 2021 yılı içerisinde bitirmek için çalıştıklarını dile getirdi. 

İstanbul'daki tarihi yapılar ne durumda?

İstanbul’da yangın, deprem, savaş, imar politikaları nedeniyle harap olan tarihi yapıların öyküsünü biliyor musunuz? Kaybolan Tarihin Peşinde kitabında hikayesi anlatılan 1900-1960 arasında yıkılan yapıların izini sürdük ve gördük ki o yapıların yerinde yeller esiyor...

TOKİ 50 bin konut İstanbul kura tarihi!

TOKİ 50 bin konut İstanbul kura tarihi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için 600 bine yakın başvuru geldi.

TOKİ İstanbul kura tarihi 2019!

TOKİ İstanbul kura tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için 600 bine yakın başvuru geldi.

Lens İstanbul teslimat tarihi!

Lens İstanbul projesinde fiyatlar 290 bin T'den başlıyor. Lens İstanbul teslimat tarihi ne zaman?

Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

istanbul galata tarihi doğan apartmanı Haberi

istanbul galata tarihi doğan apartmanı

Birçok ünlü isme ev sahipliği yapan Serdar-ı Ekrem Sokak’taki Doğan Apartmanı, İstanbul’da yaşayan özel isimlerin vazgeçemediği bir yapı... İstanbul’un ilk apartmanlarından olan Doğan Aparmanı, 19. Yüzyıl’ın sonlarında yapıldı. 90 ile 300 metrekare arasında büyüklüğe sahip 51 dairenin yer aldığı binadaki dairelerin fiyatı 600 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında. Yapı, ünlülerin apartmanı olarak da dikkat çekmekte.


Okan Bayülgen, Şener Şen, Tarkan ve Sezen Aksu bu ünlü apartmanın sakinleri arasında. Bayülgen’in binada üç dairesi var. Birini kendi için, birini atölye yapmak için, diğerini ise annesinin oturması için aldı. Apartmanın manzarasına vurulan Sezen Aksu ise, daireyi stüdyo amaçlı kullandığı bilinen bir gerçek.


Tünel Meydanı'ndan aşağıya inerken U biçimindeki mimarisi, sarı boyalı heybetli cephesiyle çevre binalar arasında hemen göze çarpan Doğan Apartmanı. İstiklal Caddesi’ne...