11 / 05 / 2024

istanbul gyoder zirve

istanbul gyoder zirve

İSTANBUL Ticaret Üniversitesi'nin bilgi ortağı olduğu 13. Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) ev sahipliği yaptığı zirvede, sektörü ilgilendiren konu başlıkları tartışıldı.

GYODER: İstanbul'da konut fiyatları ortalama hane gelirinin 4,85 katı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, 'GYODER Gösterge' Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu'nu yayımladı. Rapora göre konut satışları sekiz yılın en düşük seviyesinde.

GYODER'den ev kiralarını düşürecek model: Hedef İstanbul’da 10-12 bin TL’ye sıfır konut!

Erişilebilir fiyatlı kiralık konut için hazırlanan yeni model merakla bekleniyor. Kamunun arsa göstermesi durumunda harekete geçeceklerini belirten GYODER Başkanı Neşecan Çekici, “Bu modelle İstanbul’da 10-12 bin lira bandında kiralık ev bulmak mümkün olacak” diye konuştu.

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Çare Türkiye! Tüm dünyayı etkileyen kriz için İstanbul'da 4'lü zirve

Rusya-Ukrayna savaşı en çok gıda sektörünü vurdu. Özellikle tahıl ihracatında yaşanan sorun için Türkiye devreye girdi. İşte İstanbul'da yapılacak kritik zirve ile ilgili detaylar.

Zirve Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zirve Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erol Bayraktar tarafından açıldı.

GYODER'den 3 yeni zirve daha geliyor!

GYODER’in 19’uncu Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. İşte kurulda masaya yatırılanlar...

HEP İstanbul GYODER kampanyasına dahil oldu!

Tekfen Emlak Geliştirme, ekonomik büyümeye destek olmak ve gayrimenkul sektörüne hız kazandırmak için “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasına “HEP İstanbul” ile destek veriyor.

Axis İstanbul GYODER kampanyası detayları!

Axis İstanbul GYODER kampanyası kapsamında 60 ay boyunca sabit taksitte 0,42 vade oranı, 120 ay boyunca sabit taksitte 0,70 vade oranı sunuluyor.

Ritim İstanbul GYODER kampanyası!

Ritim İstanbul GYODER kampanyası detayları haberimizde mevcut. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

Oryapark İstanbul'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

ORYAPARK İstanbul; Ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörünün başarısının devamı için geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO ve GYODER’ in satışları arttırmak ve bu süreçte sektöre pozitif katkı yapabilmek için özveride bulunarak başlattığı kampanyaya destek veriyor.

GYODER 15. Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs'ta!

GYODER'in düzenlediği 15. Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs 2016 Pazar günü saat 08:30'da başlayarak 21:00'de son bulacak. Zirve Raffles Hotel İstanbul, Zorlu Center'da gerçekleşecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER'in hayata geçirdiği “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 7’ncisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek. Zirve’de Balıkesir’in ve Güney Marmara Bölgesi’nin potansiyeli ve geleceği ele alınacak."

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

istanbul gyoder zirve Haberi

istanbul gyoder zirve

Sunuculuğunu Mesut Yar'ın üstlendiği zirvede; gayrimenkul sektörüne yabana yatınmcımn bakışı, yeni imar kanununda oyunun kuralları ve sürdürülebilirlik, yeşil dönüşümle başlayan mega projelerden marka şehirlere ve gayrimenkul pazarlamasında ayrışmanın yollarına kadar pek çok konu ele alındı. 

GYODER Başkanı Aziz Torun açılışta yaptığı konuşmada, "Gayrimenkul sektörü 10 yıl öncesine kadar mahalle müteahhitliği seviyesindeydi. Ancak 10 yılda Türkiye'nin hızlı büyümesine paralel olarak, sektörün de çok hızlı geliştiğini görüyoruz" dedi. Sektördeki hızlı gelişmenin bir kazaya uğramaması için bilgi üretmeye, eğitim çalışmalarına, işbirliğine ve özeleştiriye büyük önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Torun, şunları söyledi: "Sektörün bu gelişimini ve değişimini sağlarken, sektörü temsil edebilecek sivil toplum örgütlerine de ihtiyaç var. GYODER, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi ile sektörel konularda işbirliği yaparak kazanımlarrnı genişletmeye ve veri tabanı...