29 / 04 / 2024

istanbul Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri ne zaman açılacak

istanbul Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri ne zaman açılacak

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından yapımı sürdürülen Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşaat çalışmalarında, 285 gün geride kaldı, tesislerin 2014 yazında bitirilmesi hedefleniyor...

Doğan Kantarcı: Kanal İstanbul şehri yok edecek!

Toprak bilimci Prof. Dr. Doğan Kantarcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "İstanbul iki yarımada üzerine yerleşmiş koskocaman bir şehir. Avrupa Yakası’na Çatalca yarımadası, diyoruz. Burası İstanbul’u besleyen bir yarımada. Bu projeyle İstanbul’u yok edersiniz."

Prof. Doğan Kantarcı'dan Kanal İstanbul için kritik uyarı!

Doğa Bilimci Prof. Doğan Kantarcı çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili çok kritik bir uyarı yaptı. Kantarcı, "İstanbul yaşanmaz hale gelir ‘çok uluslu bir ada’ oluşur" dedi.

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Doğan TMGDK Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğan TMGDK Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 22 Aralık 2017'de açıldı.

İstanbul Doğan İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Doğan İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Naciye Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kavaklı’da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı’nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu yenilendi!

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun bitmesiyle haziran ayında bakıma alınan ve Kepez'in birçok organizasyonuna ev sahipliği yapan Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nun yenilendiğini belirtti.

2005 yılında İstanbul Hilton, 255.5 milyon dolara Doğan Ailesi'nin!

2005 yılında Özelleştirme İdaresi tarafından satışa sunulan Türkiye'nin ilk beş yıldızlısı, 62 bin 337 metrekarelik alana kurulu, İstanbul Hilton'un yeni sahibi 255.5 milyon dolarla Aydın Doğan ve ailesi olmuş.

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi, Erol Doğan, Hasan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

istanbul Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri ne zaman açılacak Haberi

istanbul Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri ne zaman açılacak


Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından yapımı sürdürülen Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşaat çalışmalarında, 285 gün geride kaldı.


Yer teslimi 29 Mart 2013 tarihinde, temel atma töreni ise 9 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen tesis inşaatında, 285 gün içerisinde betonarme imalatlar büyük oranda tamamlandı. Mimari, elektrik, mekanik, çatı-cephe kaplama, alt yapı imalat çalışmalarına ise hızla devam ediliyor.


Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin, 2014 yazında bitirilmesi ve resmi açılışının yapılması...