02 / 05 / 2024

istanbul havalimanı otobüs hatları

istanbul havalimanı otobüs hatları

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

İstanbul'a 125 yeni otobüs geliyor! 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak! 

İBB ve İETT, yaklaşık 850 milyon TL'lik öz kaynakla İstanbul’a 125 yeni otobüs getiriyor. Söz konusu otobüsler 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak. 

Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! İstanbul, Ankara bir bilet ne kadar oldu? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına zam gelmesinin ardından dolmuş ve şehirlerarası otobüs biletlerinin fiyatları da hızla yükselişe geçti. Son olarak otobüs biletlerine büyük zam geldi. Peki bilet fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

İstanbul'da metrobüs vapur ve otobüsler hizmet vermeye devam ediyor!

Sokağa çıkma yasağı istisnası olan vatandaşlara ulaşım hizmeti vermek adına, 11-12 Nisan tarihlerinde geçerli olmak üzere belli hatlarda sabah ve akşam otobüs seferleri düzenlenecek.

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

Yeni havalimanı otobüsleri yüzde 50 indirimli!

Yeni İstanbul Havalimanı’na özel araçları ile giden yolcular 2 ay süreyle otoparktan ücretsiz olarak faydalanırken, yeni havalimanı otobüslerini tercih edenler ise yüzde 50 indirimden yararlanacak.

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesi kamu yararı için iptal edildi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İSMEK 22. Yıl Genel Sergi ve Festivali’nde yeni havalimanı hakkında konuştu. Uysal, havalimanının otobüs ihalesinin kamu yararı için iptal edildiğini açıkladı.

İBB'den Yeni Havalimanı otobüs ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenen “Hedef 2023 Büyük Türkiye" zirvesinde konuştu. Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Otobüs A.Ş. kazandı!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan İstanbul Yeni Havalimanı Toplu Ulaşım İhalesi'ni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı...

M.A.S.Turizm Seyahat Ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

M.A.S.Turizm Seyahat Ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 6 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da açıldı.

Kartal İstanbul Deniz Otobüsü İskelesi'nin imar planı değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kartal'daki İstanbul Deniz Otobüsü Iskelesi'nin imar planını değiştirdi. Kıyıda 500 metrekarelik inşaat yapılması anlamına gelen bu karar, büyük tepki topladı.

istanbul havalimanı otobüs hatları Haberi

istanbul havalimanı otobüs hatları

Posta gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul Havalimanı'na yolcu taşıma işlemi İETT ve HAVAİST otobüsleriyle bugünitibariyle başladı. İETT Genel Müdürlüğü, ilk etapta 3 hat olarak 9 İETT otobüsü ile, 1 Ocak 2019'dan sonra ise 4 hat üzerinde 39 otobüs ile yolcu taşıyacak.

HAVAİST ilk etapta 4 hat üzerinde, 18 otobüs ile, (5'inci Hat Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı arasında İETT seferleri ile revize edildi); yılbaşından sonra da 18 hat üzerinde 150 otobüs ile yolcu taşıyacak.

İBB'nin yan kuruluşu İETT Genel Müdürlüğü’nce, İstanbul Havalimanı’na toplu ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla 39 adet İETT aracı ile 4 hatta hizmet verecek şekilde planlama yapıldı.

Fakat, 2019 yılı Ocak ayına kadarki iki aylık ilk etaplık sürede, İstanbul Havalimanı tam kapasite ile hizmet vermeyeceği için, planlanan otobüs hatlarının seferleri...