26 / 05 / 2024

istanbul havalimanı yakını konut fiyatları

istanbul havalimanı yakını konut fiyatları

Atatürk Havalimanı'ndaki tüm ekipmanlar ve uçaklar İstanbul Yeni Havalimanı'na taşındı. Taşınma işlemi sadece ekipman ve uçak boyutunu kapsamıyor. İstanbul Havalimanı'na geçiş yapan binlerce personel de evini taşımak için harekete geçti.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, 15 ile 21 Mayıs’ta günlük ortalama ile 1401 uçuşla beraber Avrupa'daki en yoğun havalimanı tacını aldı. İşte detaylar!

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında beklenen büyük İstanbul depremi de tedirginliğe neden oldu. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

İstanbul Havalimanı rekorunu tazeledi! Avrupa'nın zirvesine çıktı

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın yayımladığı verilere göre, İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı seçildi. İstanbul Havalimanı, 19-26 Eylül’de bin 286 uçuş gerçekleştirdi. İşte detaylar…

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

İstanbul'daki riskli 200 bine yakın yapı dönüştürülmeli!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’un çare bulmak zorunda olduğumuz en kritik meselesi, bizim tespitlerimize göre, 200 bine yakın riskli yapının bir şekilde dönüştürülmesi" dedi.

İstanbul depremi bugün çok daha yakın!

Beklenen İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Samet Arslan,"İstanbul depremi 1 ay önce çok yakındı, bugün çok çok daha yakın. İstanbul ve Marmara bölgesine sesleniyorum; orası için beklenen şiddet biraz daha yüksek, İstanbul'da en az 7.2, 7.3'ün üzerinde" dedi.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Kanal İstanbul'a en yakın zamanda başlayacağız!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız." diye konuştu...

istanbul havalimanı yakını konut fiyatları Haberi

istanbul havalimanı yakını konut fiyatları

2011'de gündeme gelen 2014'de ise temeli atılan ve ilk etabının tamamlanmasından sonra ilk uçuşun ise 29 Ekim 2018'de gerçekleştirildiği İstanbul Yeni Havalimanı'nda beklenen büyük taşınma işlemi tamamlandı.

Yeni Şafak gazetesinden Kenan Biter'in haberine göre, 40 bin çalışan ve binlerce araç ile gerçekleştirilen taşıma işlemi kapsamında öngörülenden süreden daha erken bir biçimde 33 saat içinde Atatürk Havalimanı'ndaki tüm ekipmanlar İstanbul Yeni Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde nakledildi.


İŞ İLANLARI VERİLDİ


Başlangıçta 100 bin kişiye, tüm etapları tamamlandığında ise 225 bin kişiye istihdam sağlayacak olan dünyanın en büyük havalimanı için farklı alanlarda ve branşlarda çok sayıda iş ilanı da verilmeye başladı.

Toplam 4 etaptan meydana gelen ve ilk etabında yılda 90 milyon yolcuya ev sahipliği yapacak dev havalimanı için taşınma işlemi sadece havalimanı ekipmanlarına ve uçaklara ilişkin de olmadı.