26 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı yapım süreci

İstanbul Havalimanı yapım süreci

İstanbul Havalimanı'nın adının belirlenmesi ve yapım sürecindeki iş güvenliğine ilişkin iddialar için bir genel görüşme açılmasına ilişkin önerge verildi.

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapımı mecliste!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Emecan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı’nda müze açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, İstanbul Havalimanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacağını ifade etti. 

ALO 181'e riskli yapı müracaatı arttı!

İstanbul Kartal'da 6 Şubat'ta Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığının "ALO 181" çağrı merkezine gerçekleştirilen riskli yapı müracaatı ciddi oranda arttı. 

Bina yapım ve denetimine üniversiteler dahil edilmeli!

İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Recep Özay, “Yapı ve denetim yaygınlaşmalı. Üniversite ve belediyeler iş birliğinde bulunarak bölgelerindeki oluşabilecek olumsuzlukları önceden tespit etmeli” dedi. 

İstanbul Vakıflar'dan 8.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık arsa!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından; İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, Gaziler Mevkii'nde yer alan gayrimenkulün üzerine 30 yıl süreyle Özel Öğrenci Yurdu inşaatı yapılmak üzere yapım karşılığı kiraya verilecek. 

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

İstanbul Havalimanı yapım süreci Haberi

İstanbul Havalimanı yapım süreci



İstanbul Havalimanı'nın adının belirlenmesi ve yapım sürecindeki iş güvenliğine ilişkin iddialar için bir genel görüşme açılmasına ilişkin önerge verildi.

İstanbul Havalimanı'nın adının belirlenmesi ve yapım sürecindeki iş güvenliğine ilişkin iddialar hakkında bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesini İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ve 20 milletvekili verdi. 

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı...